Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona FK De Beenbrekers
nom Tactiek 532try
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 40.6
good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Szarawarski passt de bal zonder na te denken. Urzică is nu in balbezit. Ngọc Danh is nu in balbezit. Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică draait met de bal, schiet en ... Tridente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Marchioro rent richting de bal. Marchioro passt de bal zonder na te denken. Ribbisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberlan verovert de bal door een tackle van achteren. Oberlan passt de bal zonder na te denken. Immers bereikt de bal nog maar net als eerste. Immers geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 52%, De Beenbrekers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona FK - De Beenbrekers 0:0

62e minuut.
Inworp. Onanyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borraccio geeft de bal voor. Rouillon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erten komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Erten is nu in balbezit. Erten passt de bal zonder na te denken. Oberlan probeert naar een medespeler te passen. Rouillon rent richting de bal. Rouillon haalt uit met een fantastische trap. Tridente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ngọc Danh heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Danh verovert de bal door een tackle van achteren. Erten is nu in balbezit. Erten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - De Beenbrekers 0:1

89e minuut.
Klungelig pakt Onanyan de bal. Paseca rent richting de bal. Paseca passt de bal in één keer door. Onanyan rent richting de bal. Onanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona FK - De Beenbrekers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 55%, De Beenbrekers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona FK - De Beenbrekers 1:1