Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Club Deportivo Mallorca, S. A L I A S
tolis 1300 Tactiek ANTR,JUN
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
31 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 36.6
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen average


6e minuut.
Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Purcaru rent richting de bal. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Erb de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarabillo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz speelt de bal door. Tarabillo heeft problemen om de bal te vangen. Tarabillo schiet op doel. Oraczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Franco kopt de bal weg. Öreg is nu in balbezit. Öreg geeft een hoge lob. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Babulewicz met een sublieme pass. Öreg speelt de bal door. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru schiet op doel. Oraczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 1:0

14e minuut.
Christofileas neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Babulewicz geeft de bal voor. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 2:0

21e minuut.
Tuğsavul verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğsavul geeft de bal voor. Deglavs kopt de bal weg. Tuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jabá passt de bal zonder na te denken. Babulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz geeft de bal voor. Tarabillo krijgt zijn hoofd ertegen. Oraczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 3:0

29e minuut.
Jabá onderschept slim de pass. Jabá met een sublieme pass. Tarabillo rent richting de bal. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Öreg onderschept slim de pass. Öreg met een sublieme pass. Erb verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru schiet op doel. Oraczko bokst de bal weg. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 4:0

33e minuut.
Inworp. Marinescu met de inworp. Arecha is nu in balbezit. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jabá passt de bal in één keer door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal in één keer door. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kasilyan met de inworp. Jabá geeft de bal voor. Klungelig pakt Tuğsavul de bal. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oraczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Deportivo Mallorca, S. 42%, A L I A S 58%.
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 4:0

46e minuut.
Krushkov komt het veld opgelopen. Vidanov komt het veld opgelopen. Rynkiewicz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Erb kopt de bal weg. Daar is Krushkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. Oraczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 5:0

51e minuut.
Jabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabá passt de bal in één keer door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz geeft een hoge lob. Tarabillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Öreg geeft een hoge lob. Purcaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarabillo de bal. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. Oraczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 6:0

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oraczko trapt de bal weg. Öreg kopt de bal weg. Daar is Tarabillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Babulewicz geeft de bal voor. Erb rent richting de bal. Tarabillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 7:0

62e minuut.
Daar is Rynkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rynkiewicz passt de bal met de wreef. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo schiet op doel. Oraczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 8:0

63e minuut.
Daar is Rynkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rynkiewicz passt de bal in één keer door. Tuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. Oraczko bokst de bal weg.

65e minuut.
Arecha kopt de bal weg. Klungelig pakt Kouloglou de bal. Rynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 8:1

67e minuut.
Jabá rent richting de bal. Jabá passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Tarabillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Babulewicz passt de bal met de wreef. Purcaru rent richting de bal. Purcaru passt de bal met de wreef. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Oraczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Öreg geeft een lange en hoge pass. Tarabillo probeert de bal met de borst te controleren. Tarabillo passt de bal in één keer door. Purcaru rent richting de bal. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. Oraczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal met de wreef. Purcaru rent richting de bal. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. Oraczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 9:1

84e minuut.
Erb geeft een hoge lob. Christofileas kopt de bal weg. Katsaraios geeft een hoge lob. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. Oraczko bokst de bal weg.

88e minuut.
Baghumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghumyan geeft een lange en hoge pass. Tarabillo kopt de bal weg. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Deportivo Mallorca, S. 33%, A L I A S 67%.
Real Club Deportivo Mallorca, S. - A L I A S 9:1