Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-19 16:30
  • Competitiewedstrijd: Artaxata
  • Stadion: SZOCS
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
A L I A S Real Club Deportivo Mallorca, S.
Cucorita Tactiek tolis 1300
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
33.6 gemiddelde waardering 47.2
average Schieten excellent
adequate Passen good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Gil is nu in balbezit. Helberg speelt de bal door. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Schavemaker rent richting de bal. Schavemaker passt de bal zonder na te denken. Baghumyan rent richting de bal. Baghumyan geeft een hoge lob. Gil krijgt zijn hoofd ertegen. Montarroio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker probeert naar een medespeler te passen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ... Montarroio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:1

11e minuut.
Katsaraios is nu in balbezit. Katsaraios geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helberg met een snelle inworp. Deglavs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Themistocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Themistocleous geeft een hoge lob. Schavemaker kopt de bal weg. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Montarroio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Tuul de bal. Gil rent richting de bal. Gil geeft een lange en hoge pass. Montarroio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Baghumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Baghumyan probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Gil springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Krushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov speelt de bal door. Neira rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil schiet op doel. Montarroio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:2

27e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco geeft de bal voor. Krushkov geeft een lange en hoge pass. Łydka is nu in balbezit. Łydka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anđušić. Schavemaker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babulewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tarabillo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz met een sublieme pass. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. Montarroio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Marinescu met een sublieme pass. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz passt de bal in één keer door. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 47%, Real Club Deportivo Mallorca, S. 53%.
A L I A S - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:3

46e minuut.
Cristescu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz passt de bal in één keer door. Cristescu heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz geeft de bal voor. Montarroio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Tuul geeft de bal voor. Inworp. Babulewicz met een snelle inworp. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Babulewicz met een sublieme pass. Baghumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghumyan passt de bal zonder na te denken. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Baghumyan onderschept slim de pass. Baghumyan geeft de bal voor. Tuul heeft problemen om de bal te vangen. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Łydka verovert de bal door een tackle van achteren. Łydka passt de bal in één keer door. Neira rent richting de bal. Tarabillo onderschept slim de pass. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Daar is Babulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel. Montarroio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Schavemaker rent richting de bal. Schavemaker passt de bal in één keer door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz geeft de bal voor. Gil maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Themistocleous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Baghumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baghumyan geeft een lange en hoge pass. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Baghumyan heeft problemen om de bal te vangen. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker probeert naar een medespeler te passen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:4

72e minuut.
Cristescu rent richting de bal. Baghumyan onderschept slim de pass. Baghumyan passt de bal in één keer door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil schiet op doel. Montarroio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schavemaker neemt de hoekschop. Tarabillo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:5

73e minuut.
Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu passt de bal in één keer door. Daar is Krushkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Montarroio bokst de bal weg.

75e minuut.
Themistocleous probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal in één keer door. Gil rent richting de bal. Gil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baghumyan onderschept slim de pass. Baghumyan speelt de bal door. Tarabillo is nu in balbezit. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Baghumyan passt de bal met de wreef. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz passt de bal met de wreef. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo probeert naar een medespeler te passen. Montarroio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gil rent richting de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cristescu is nu in balbezit. Baghumyan onderschept slim de pass. Baghumyan met een sublieme pass. Babulewicz geeft een hoge lob. Tarabillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Anđušić passt de bal zonder na te denken. Gil rent richting de bal. Gil passt de bal in één keer door. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Carpentier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal in één keer door. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 63%, Real Club Deportivo Mallorca, S. 37%.
A L I A S - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:6