Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-12 16:29
  • Competitiewedstrijd: Artaxata
  • Stadion: Goris JR Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Goris JR Barcelona FK
kyores Tactiek davay
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.5 gemiddelde waardering 42.8
very good Schieten good
adequate Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Daar is Nshanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Danh is nu in balbezit. Ngọc Danh met een sublieme pass. Melheim geeft een lange en hoge pass. Ruisch springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zakaryan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ishkhanyan de bal. Ishkhanyan probeert naar een medespeler te passen. Doszko geeft een lange en hoge pass. Ruisch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doszko is nu in balbezit. Doszko probeert naar een medespeler te passen. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Barcelona FK 0:1

15e minuut.
Gabrielyan geeft een lange en hoge pass. Doszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Margaryan met een sublieme pass. Klungelig pakt Hakobyan de bal. Hakobyan draait met de bal, schiet en ... Tridente bokst de bal weg.

16e minuut.
Nalbandyan geeft een hoge lob. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Hakobyan onderschept slim de pass. Hakobyan draait met de bal, schiet en ... Tridente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goris JR - Barcelona FK 1:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nshanyan met de inworp. Ngọc Danh is nu in balbezit. Hakobyan onderschept slim de pass. Hakobyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doszko is nu in balbezit. Doszko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Talone de bal. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ştrudel geeft een lange en hoge pass. Nshanyan kopt de bal weg. Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan draait met de bal, schiet en ... Tridente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Barcelona FK 2:1

39e minuut.
Nshanyan passt de bal met de wreef. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakobyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Avetyan de bal. Avetyan schiet op doel. Tridente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Doszko is nu in balbezit. Doszko passt de bal met de wreef. Melheim met een sublieme pass. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goris JR - Barcelona FK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 56%, Barcelona FK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goris JR - Barcelona FK 2:2

46e minuut.
Pflaumer komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Talone geeft de bal voor. Ribbisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan rent richting de bal. Ribbisi onderschept slim de pass. Ribbisi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neves de Freitas komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melheim onderschept slim de pass. Melheim speelt de bal door. Neves de Freitas rent richting de bal. Neves de Freitas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Paseca speelt de bal door. Melheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Melheim met een sublieme pass. Neves de Freitas is nu in balbezit. Neves de Freitas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Talone trapt de bal weg van het doel. Pflaumer kopt de bal weg. Klungelig pakt Nemcov de bal. Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Talone onderschept slim de pass. Teismann rent richting de bal. Teismann passt de bal zonder na te denken. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Boyajyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Melheim speelt de bal door. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ngọc Danh met de inworp. Ribbisi is nu in balbezit. Pflaumer verovert de bal door een tackle van achteren. Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pflaumer kopt de bal weg. Hakobyan rent richting de bal. Nemcov begaat een overtreding. Hakobyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nalbandyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 56%, Barcelona FK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goris JR - Barcelona FK 2:2