Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-24 16:29
  • Competitiewedstrijd: Artaxata
  • Stadion: SZOCS
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
A L I A S FC Ararat
ANTR,JUN Tactiek own it
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
36.9 gemiddelde waardering 65.2
average Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen very good


1e minuut.
Kiziałek heeft problemen om de bal te vangen. Kiziałek geeft een hoge lob. Emilyan rent richting de bal. Emilyan geeft de bal voor. Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Köteles zal de hoekschop nemen. Emilyan krijgt zijn hoofd ertegen. Oraczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:1

3e minuut.
Emilyan rent richting de bal. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek passt de bal met de wreef. Daar is Virabyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virabyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Köteles is nu in balbezit. Köteles probeert naar een medespeler te passen. Balabekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan haalt uit met een fantastische trap. Oraczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:2

7e minuut.
Kiziałek passt de bal met de wreef. Benini bereikt de bal nog maar net als eerste. Benini passt de bal met de wreef. Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan schiet op doel. Oraczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Benini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Köteles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köteles geeft een hoge lob. Virabyan rent richting de bal. Virabyan draait met de bal, schiet en ... Oraczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Hyden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiziałek speelt de bal door. Emilyan rent richting de bal. Emilyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:3

12e minuut.
Köteles bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles geeft de bal voor. Emilyan kopt de bal weg. Virabyan is nu in balbezit. Virabyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Benini probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek controleert de bal met de borst. Kiziałek passt de bal in één keer door. Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan draait met de bal, schiet en ... Oraczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balabekyan is nu in balbezit. Neira geeft een lange en hoge pass. Oraczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benini geeft de bal voor. Balabekyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan geeft de bal voor. Daar is Kasilyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köteles geeft een lange en hoge pass. Virabyan krijgt zijn hoofd ertegen. Oraczko bokst de bal weg. Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:4

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tuul stond buitenspel. Rietveld maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balabekyan kopt de bal weg. Köteles bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hyden verovert de bal door een tackle van achteren. Hyden geeft een lange en hoge pass. Köteles is nu in balbezit. Köteles geeft de bal voor. Emilyan springt en kopt de bal. Oraczko bokst de bal weg. Virabyan is nu in balbezit. Virabyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:5

32e minuut.
Erb rent richting de bal. Emilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek geeft de bal voor. Virabyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balabekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan schiet op doel. Oraczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:6

35e minuut.
Benini met een sublieme pass. Daar is Köteles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köteles passt de bal met de wreef. Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Oraczko probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek geeft de bal voor. Emilyan rent richting de bal. Emilyan schiet op doel. Oraczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:7

44e minuut.
Daar is Tuul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu is nu in balbezit. Virabyan onderschept slim de pass. Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Arecha rent richting de bal. Benini onderschept slim de pass. Benini passt de bal in één keer door. Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 80%, FC Ararat 20%.
A L I A S - FC Ararat 0:7

46e minuut.
Deglavs komt het veld opgelopen. Vidanov komt het veld opgelopen. Krushkov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Neira is nu in balbezit. Emilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Emilyan geeft de bal voor. Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:8

50e minuut.
Benini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kiziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek geeft een lange en hoge pass. Emilyan rent richting de bal. Emilyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrosyan met de inworp. Köteles is nu in balbezit. Köteles geeft een hoge lob. Emilyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Oraczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neira rent richting de bal. Neira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rietveld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiziałek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan draait met de bal, schiet en ... Oraczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek geeft een lange en hoge pass. Tuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan verovert de bal door een tackle van achteren. Virabyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:9

55e minuut.
Neira is nu in balbezit. Kiziałek onderschept slim de pass. Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Virabyan rent richting de bal. Virabyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:10

57e minuut.
Krushkov speelt de bal door. Haroutiunyan rent richting de bal. Benini is nu in balbezit. Benini geeft de bal voor. Balabekyan springt en kopt de bal. Oraczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Emilyan rent richting de bal. Emilyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:11

58e minuut.
Köteles rent richting de bal. Köteles probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Virabyan de bal. Balabekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Petrosyan onderschept slim de pass. Petrosyan geeft een hoge lob. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Balabekyan kopt de bal weg. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan geeft een lange en hoge pass. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:12

71e minuut.
Kiziałek geeft de bal voor. Köteles kopt de bal weg. Daar is Tuul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilyan is nu in balbezit. Emilyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiziałek geeft een lange en hoge pass. Virabyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Oraczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Erb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benini rent richting de bal. Benini met een sublieme pass. Klungelig pakt Balabekyan de bal. Balabekyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tuul is nu in balbezit. Benini verovert de bal door een tackle van achteren. Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan haalt uit met een fantastische trap. Oraczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - FC Ararat 0:13

79e minuut.
Erb speelt de bal door. Klungelig pakt Petrosyan de bal. Petrosyan geeft de bal voor. Kiziałek geeft de bal voor. Virabyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Vidanov geeft de bal voor. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek probeert naar een medespeler te passen. Emilyan is nu in balbezit. Emilyan haalt uit met een fantastische trap. Oraczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 80%, FC Ararat 20%.
A L I A S - FC Ararat 0:13