Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ararat A L I A S
apol Tactiek TIBIKE
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
37.3 gemiddelde waardering 34.9
very good Schieten average
average Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Helberg is nu in balbezit. Helberg geeft de bal voor. Mashouryan kopt de bal weg. Wittek rent richting de bal. Wittek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - A L I A S 1:0

5e minuut.
Mashouryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mashouryan geeft een hoge lob. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ararat - A L I A S 1:1

9e minuut.
Krushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan onderschept slim de pass. Mashouryan passt de bal in één keer door. Wittek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wittek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mashouryan geeft de bal voor. Tuul is nu in balbezit. Bareghamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bareghamyan draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - A L I A S 2:1

20e minuut.
Marinescu met de inworp. Krushkov rent richting de bal. Krushkov geeft een hoge lob. Neira springt en kopt de bal. Tigranyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Ohanyan rent richting de bal. Ohanyan passt de bal met de wreef. Erb is nu in balbezit. Bareghamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bareghamyan schiet op doel. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Bareghamyan rent richting de bal. Bareghamyan schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Avagyan geeft een hoge lob. Wittek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carpentier. Wittek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wittek kan niet meer verder spelen. Wittek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

28e minuut.
Klungelig pakt Ohanyan de bal. Ohanyan geeft een hoge lob. Nersesyan kopt de bal weg. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bajamonte is nu in balbezit. Dourgaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan schiet op doel. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - A L I A S 3:1

35e minuut.
Patrikyan geeft een lange en hoge pass. Dourgaryan kopt de bal weg. Bareghamyan rent richting de bal. Bareghamyan haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ohanyan geeft de bal voor. Helberg is nu in balbezit. Helberg speelt de bal door. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nersesyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuul de bal. Bareghamyan is nu in balbezit. Bareghamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - A L I A S 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 45%, A L I A S 55%.
FC Ararat - A L I A S 4:1

46e minuut.
Cristescu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mashouryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

59e minuut.
Krushkov is nu in balbezit. Krushkov met een sublieme pass. Cristescu rent richting de bal. Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosyan schiet op doel. Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dourgaryan de bal. Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte probeert naar een medespeler te passen. Cristescu speelt de bal door. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Erb geeft een lange en hoge pass. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan geeft een hoge lob. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tuul probeert naar een medespeler te passen. Gámiz rent richting de bal. Gámiz speelt de bal door. Daar is Neira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 44%, A L I A S 56%.
FC Ararat - A L I A S 4:1