Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Beenbrekers Real Club Deportivo Mallorca, S.
532try Tactiek tolis 1300
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Tarabillo de bal. Matecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarabillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tarabillo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:1

3e minuut.
Kouloglou passt de bal in één keer door. Christofileas is nu in balbezit. Christofileas speelt de bal door. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo schiet op doel. Deleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Rusin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

15e minuut.
Katsaraios bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsaraios geeft een lange en hoge pass. Babulewicz met een sublieme pass. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo schiet op doel. Deleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastaens heeft problemen om de bal te vangen. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kouloglou geeft een hoge lob. Themistocleous probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rouillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouillon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Beenbrekers - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:1

19e minuut.
Katsaraios verovert de bal door een tackle van achteren. Katsaraios geeft een hoge lob. Dasadon heeft problemen om de bal te vangen. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Marchioro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchioro verovert de bal door een tackle van achteren. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:2

23e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Matecki is nu in balbezit. Tarabillo onderschept slim de pass. Tarabillo schiet op doel. Deleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Marchioro is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel. Deleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Marchioro rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tarabillo de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Deleu bokst de bal weg.

30e minuut.
Marchioro heeft problemen om de bal te vangen. Tarabillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabillo passt de bal met de wreef. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gil heeft problemen om de bal te vangen. Sebok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarabillo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Deleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:3

41e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Babulewicz geeft een hoge lob. Tarabillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Deleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Immers met een sublieme pass. Oberlan is nu in balbezit. Oberlan passt de bal met de wreef. Rouillon rent richting de bal. Rouillon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Christofileas passt de bal in één keer door. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo schiet op doel. De bal raakt de paal. Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gil rent richting de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap. Deleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 57%, Real Club Deportivo Mallorca, S. 43%.
De Beenbrekers - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:3

47e minuut.
Gil krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Marchioro de bal. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:4

49e minuut.
Themistocleous verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Szarawarski met een snelle inworp. Oberlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberlan probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Socha met een harde bal richting middenveld. Szarawarski kopt de bal weg. Rouillon is nu in balbezit. Rouillon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bastaens rent richting de bal. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo passt de bal in één keer door. Gil rent richting de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:5

64e minuut.
Dasadon rent richting de bal. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz speelt de bal door. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo schiet op doel. Deleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchioro rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil draait met de bal, schiet en ... Deleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarabillo rent richting de bal. Matecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarabillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tarabillo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:6

69e minuut.
Katsaraios met een sublieme pass. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gil de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urzică komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kouloglou onderschept slim de pass. Kouloglou geeft een hoge lob. Szarawarski kopt de bal weg. Rouillon is nu in balbezit. Rouillon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Themistocleous heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szarawarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urzică maakt een snoekduik en kopt de bal. Socha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Katsaraios passt de bal in één keer door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal in één keer door. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 43%, Real Club Deportivo Mallorca, S. 57%.
De Beenbrekers - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:6