Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Beenbrekers FC Ararat
532try Tactiek apol
56% Balbezit 44%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
42.8 gemiddelde waardering 42
good Schieten good
adequate Passen average
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Dasadon geeft de bal voor. Hyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyden geeft een lange en hoge pass. Rouillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouillon haalt uit met een fantastische trap. Tigranyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ohanyan speelt de bal door. Nersesyan rent richting de bal. Sebok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sebok krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Szarawarski probeert naar een medespeler te passen. Rouillon heeft problemen om de bal te vangen. Hyden verovert de bal door een tackle van achteren. Hyden geeft een hoge lob. Patrikyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 64%, FC Ararat 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
De Beenbrekers - FC Ararat 0:0

51e minuut.
Rietveld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Immers speelt de bal door. Rouillon rent richting de bal. Rouillon haalt uit met een fantastische trap. Tigranyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Mashouryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashouryan geeft de bal voor. Joldić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bareghamyan rent richting de bal. Bareghamyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mashouryan passt de bal in één keer door. Bastaens geeft een hoge lob. Immers kopt de bal weg. Erten is nu in balbezit. Erten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Oberlan passt de bal zonder na te denken. Immers rent richting de bal. Immers passt de bal zonder na te denken. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Matecki komt het veld opgelopen. Immers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberlan geeft een lange en hoge pass. Rouillon is nu in balbezit. Rouillon draait met de bal, schiet en ... Tigranyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - FC Ararat 1:0

70e minuut.
Patrikyan rent richting de bal. Bastaens onderschept slim de pass. Bareghamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bareghamyan haalt uit met een fantastische trap. Deleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Inworp. Urzică komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hyden passt de bal in één keer door. Ohanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szarawarski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szarawarski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ohanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hyden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patrikyan krijgt zijn hoofd ertegen. Deleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wittek is nu in balbezit. Wittek schiet op doel. Deleu bokst de bal weg.

88e minuut.
Immers met een snelle inworp. Oberlan rent richting de bal. Oberlan passt de bal zonder na te denken. Rouillon is nu in balbezit. Rouillon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rietveld kopt de bal weg. Zorko heeft problemen om de bal te vangen. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan schiet op doel. Deleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Beenbrekers - FC Ararat 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 64%, FC Ararat 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
De Beenbrekers - FC Ararat 1:1