Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ararat De Beenbrekers
own itt Tactiek 532try
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66.6 gemiddelde waardering 42.3
outstanding Schieten adequate
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan geeft een hoge lob. Emilyan rent richting de bal. Emilyan schiet op doel. Deleu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 1:0

5e minuut.
Sebok onderschept slim de pass. Virabyan controleert de bal met de borst. Bastaens is nu in balbezit. Virabyan onderschept slim de pass. Virabyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Virabyan rent richting de bal. Virabyan passt de bal met de wreef. Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan schiet op doel. Deleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 2:0

21e minuut.
Haroutiunyan geeft een hoge lob. Kiziałek geeft de bal voor. Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 3:0

25e minuut.
Sebok geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Erten stond buitenspel. Petrosyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Köteles geeft een hoge lob. Virabyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 4:0

27e minuut.
Benini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kiziałek de bal. Kiziałek geeft de bal voor. Virabyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 5:0

30e minuut.
Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek probeert naar een medespeler te passen. Virabyan is nu in balbezit. Virabyan draait met de bal, schiet en ... Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 6:0

37e minuut.
Hyden neemt vlug de vrije trap. Marchioro kopt de bal weg. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek geeft de bal voor. Virabyan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 7:0

39e minuut.
Haroutiunyan heeft problemen om de bal te vangen. Rouillon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haroutiunyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haroutiunyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matecki kopt de bal weg. Köteles geeft de bal voor. Virabyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Köteles is nu in balbezit. Köteles passt de bal zonder na te denken. Virabyan is nu in balbezit. Virabyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 22%, De Beenbrekers 78%.
FC Ararat - De Beenbrekers 7:0

46e minuut.
Dasadon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köteles met de inworp. Benini geeft een hoge lob. Virabyan krijgt zijn hoofd ertegen. Deleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 8:0

48e minuut.
Kiziałek passt de bal in één keer door. Benini bereikt de bal nog maar net als eerste. Benini passt de bal met de wreef. Virabyan heeft problemen om de bal te vangen. Virabyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Benini speelt de bal door. Köteles rent richting de bal. Köteles geeft een hoge lob. Virabyan krijgt zijn hoofd ertegen. Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 9:0

53e minuut.
Dasadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles verovert de bal door een tackle van achteren. Köteles geeft een hoge lob. Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emilyan is nu in balbezit. Emilyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 10:0

55e minuut.
Benini speelt de bal door. Köteles rent richting de bal. Köteles passt de bal in één keer door. Daar is Virabyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virabyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Köteles met een snelle inworp. Szarawarski speelt de bal door. Płosczuk rent richting de bal. Płosczuk geeft een hoge lob. Virabyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Balabekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan speelt de bal door. Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan haalt uit met een fantastische trap. Deleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 11:0

62e minuut.
Köteles passt de bal in één keer door. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Virabyan rent richting de bal. Virabyan draait met de bal, schiet en ... Deleu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 12:0

63e minuut.
Dasadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasadon geeft een hoge lob. Haroutiunyan met een sublieme pass. Emilyan rent richting de bal. Emilyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Benini probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek geeft een lange en hoge pass. Balabekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Köteles passt de bal met de wreef. Benini is nu in balbezit. Benini passt de bal in één keer door. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balabekyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek met een sublieme pass. Virabyan is nu in balbezit. Virabyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 13:0

70e minuut.
Immers geeft een hoge lob. Daar is Haroutiunyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erten onderschept slim de pass. Erten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 13:1

70e minuut.
Urzică komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Deleu probeert naar een medespeler te passen. Płosczuk is nu in balbezit. Płosczuk geeft de bal voor. Virabyan rent richting de bal. Virabyan haalt uit met een fantastische trap. Deleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matecki heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Köteles neemt de hoekschop. Emilyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 14:1

75e minuut.
Köteles rent richting de bal. Szarawarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Köteles raakt geblesseerd tijdens het duel. Benini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Virabyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Immers is nu in balbezit. Immers speelt de bal door. Klungelig pakt Petrosyan de bal. Urzică onderschept slim de pass. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kiziałek geeft de bal voor. Bastaens rent richting de bal. Emilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Emilyan draait met de bal, schiet en ... Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 15:1

83e minuut.
Daar is Köteles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köteles geeft een lange en hoge pass. Emilyan rent richting de bal. Emilyan haalt uit met een fantastische trap. Deleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - De Beenbrekers 16:1

85e minuut.
Virabyan met een sublieme pass. Kiziałek heeft problemen om de bal te vangen. Kiziałek passt de bal in één keer door. Emilyan is nu in balbezit. Emilyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Daar is Emilyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilyan passt de bal in één keer door. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek geeft een hoge lob. Balabekyan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 25%, De Beenbrekers 75%.
FC Ararat - De Beenbrekers 16:1