Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-01 16:29
  • Competitiewedstrijd: Artaxata
  • Stadion: Goris JR Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Goris JR A L I A S
kyores Tactiek TIBIKE
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 36.5
incredible Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen poor


5e minuut.
Tatoyan passt de bal in één keer door. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakobyan geeft een lange en hoge pass. Khachaturyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Vivas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 1:0

9e minuut.
Vivas speelt de bal door. Gámiz kopt de bal weg. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap. Vivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 2:0

13e minuut.
Pflaumer speelt de bal door. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan probeert naar een medespeler te passen. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakobyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Khachaturyan de bal. Khachaturyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 3:0

24e minuut.
Neira speelt de bal door. Pflaumer speelt de bal door. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakobyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Khachaturyan heeft problemen om de bal te vangen. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 4:0

26e minuut.
Pflaumer probeert naar een medespeler te passen. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan speelt de bal door. Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap. Vivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Paluchowski neemt vlug de vrije trap. Tatoyan is nu in balbezit. Erb maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Erb naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tatoyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pflaumer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosado controleert de bal met de borst. Rosado geeft een hoge lob. Khachaturyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Vivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Carpentier probeert naar een medespeler te passen. Paluchowski is nu in balbezit. Paluchowski passt de bal met de wreef. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arecha is nu in balbezit. Hakobyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hakobyan probeert naar een medespeler te passen. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 5:0

34e minuut.
Paluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluchowski geeft een hoge lob. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ... Vivas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 6:0

35e minuut.
Hakobyan passt de bal met de wreef. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan geeft de bal voor. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan schiet op doel. Vivas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Inworp. Aquiles met de inworp. Anđušić speelt de bal door. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Italiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 29%, A L I A S 71%.
Goris JR - A L I A S 6:1

46e minuut.
Łydka komt het veld opgelopen. Marinescu komt het veld opgelopen. Vidanov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kordík is nu in balbezit. Kordík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łydka de bal. Hakobyan is nu in balbezit. Hakobyan draait met de bal, schiet en ... Vivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Paluchowski speelt de bal door. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan passt de bal in één keer door. Daar is Hakobyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakobyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Paluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paluchowski geeft een lange en hoge pass. Rosado kopt de bal weg. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap. Vivas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tatoyan met een sublieme pass. Hakobyan is nu in balbezit. Hakobyan met een sublieme pass. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan schiet op doel. Vivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Paluchowski passt de bal zonder na te denken. Rosado is nu in balbezit. Rosado speelt de bal door. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pflaumer is nu in balbezit. Pflaumer probeert naar een medespeler te passen. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan geeft een lange en hoge pass. Khachaturyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 7:1

63e minuut.
Tatoyan passt de bal zonder na te denken. Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaumer speelt de bal door. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pflaumer probeert de bal met de borst te controleren. Pflaumer geeft een hoge lob. Rosado kopt de bal weg. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan schiet op doel. Vivas bokst de bal weg. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 8:1

66e minuut.
Rosado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidanov de bal. Rosado kopt de bal weg. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pflaumer probeert naar een medespeler te passen. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan passt de bal zonder na te denken. Hakobyan heeft problemen om de bal te vangen. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tatoyan met een sublieme pass. Hakobyan heeft problemen om de bal te vangen. Hakobyan met een sublieme pass. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 9:1

74e minuut.
Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuul geeft een lange en hoge pass. Hakobyan is nu in balbezit. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 10:1

80e minuut.
Batty onderschept slim de pass. Batty passt de bal zonder na te denken. Rosado rent richting de bal. Rosado geeft de bal voor. Hakobyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Rosado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosado passt de bal in één keer door. Paluchowski geeft een hoge lob. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Marinescu passt de bal zonder na te denken. Kordík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordík speelt de bal door. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan schiet op doel. Vivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Batty kopt de bal weg. Carpentier heeft problemen om de bal te vangen. Pflaumer geeft een hoge lob. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vivas trapt de bal weg van het doel. Anđušić probeert de bal met de borst te controleren. Pflaumer speelt de bal door. Rosado is nu in balbezit. Rosado schiet op doel. Vivas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaumer passt de bal in één keer door. Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - A L I A S 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 24%, A L I A S 76%.
Goris JR - A L I A S 11:1