Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-05 16:29
  • Competitiewedstrijd: Artaxata
  • Stadion: SZOCS
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
A L I A S Goris JR
TIBIKE Tactiek kyores
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 34.8
average Schieten adequate
adequate Passen adequate
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić verovert de bal door een tackle van achteren. Anđušić met een sublieme pass. Łydka is nu in balbezit. Łydka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Anđušić passt de bal met de wreef. Helberg speelt de bal door. Daar is Ştrudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydka is nu in balbezit. Łydka schiet op doel. Zakaryan bokst de bal weg. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - Goris JR 1:0

30e minuut.
Helberg probeert naar een medespeler te passen. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka onderschept slim de pass. Łydka schiet op doel. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - Goris JR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 28%, Goris JR 72%.
A L I A S - Goris JR 2:0

46e minuut.
Gámiz komt het veld opgelopen. Cristescu komt het veld opgelopen. Pflaumer komt het veld opgelopen. Neira komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Margaryan heeft problemen om de bal te vangen. Deglavs rent richting de bal. Deglavs passt de bal in één keer door. Gámiz rent richting de bal. Gámiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gámiz passt de bal zonder na te denken. Deglavs rent richting de bal. Deglavs geeft een hoge lob. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Helberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Neira met een sublieme pass. Gámiz rent richting de bal. Gámiz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Avetyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Margaryan de bal. Margaryan geeft een lange en hoge pass. Misakyan kan de bal niet met de borst controleren. Misakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Deglavs probeert naar een medespeler te passen. Gabrielyan is nu in balbezit. Marinescu begaat een overtreding. Marinescu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Gámiz passt de bal met de wreef. Zakaryan speelt de bal door. Misakyan kopt de bal weg. Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaumer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 31%, Goris JR 69%.
A L I A S - Goris JR 2:0