Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona FK Real Club Deportivo Mallorca, S.
nom Tactiek tolis 1300
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Atanacković kan de bal niet met de borst controleren. Atanacković speelt de bal door. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:1

6e minuut.
Baghumyan passt de bal zonder na te denken. Jabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabá passt de bal met de wreef. Atanacković geeft een hoge lob. Corinthiano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Tarabillo rent richting de bal. Ngọc Danh begaat een overtreding. Tarabillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babulewicz wilt de vrije trap nemen. Tridente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Ishkhanyan de bal. Corinthiano rent richting de bal. Corinthiano passt de bal zonder na te denken. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Paseca kopt de bal weg. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doszko met een sublieme pass. MacRurie probeert naar een medespeler te passen. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca draait met de bal, schiet en ... Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Atanacković kopt de bal weg. Tarabillo rent richting de bal. Met opzet legt MacRurie zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag MacRurie naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Atanacković is nu in balbezit. Atanacković probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz geeft de bal voor. Corinthiano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Schavemaker geeft de bal voor. Corinthiano kopt de bal weg. Klungelig pakt Ishkhanyan de bal. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Tridente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo passt de bal zonder na te denken. Corinthiano rent richting de bal. Corinthiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kouloglou onderschept slim de pass. Kouloglou geeft een hoge lob. Atanacković speelt de bal door. Klungelig pakt Tarabillo de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 63%, Real Club Deportivo Mallorca, S. 37%.
Barcelona FK - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:1

53e minuut.
Inworp. Steenbeke komt het veld opgelopen. Prado komt het veld opgelopen. Jabá met de inworp. Atanacković geeft de bal voor. Corinthiano is nu in balbezit. Corinthiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Atanacković geeft de bal voor. Borraccio is nu in balbezit. Corinthiano begaat een overtreding. Corinthiano krijgt een gele kaart. Borraccio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teismann komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Atanacković heeft problemen om de bal te vangen. Atanacković geeft een lange en hoge pass. Corinthiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Steenbeke de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:2

62e minuut.
Babulewicz onderschept slim de pass. Babulewicz speelt de bal door. Atanacković is nu in balbezit. Atanacković geeft een hoge lob. Corinthiano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jabá passt de bal in één keer door. Tarabillo rent richting de bal. Ngọc Danh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngọc Danh krijgt een gele kaart. Tarabillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Babulewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:3

77e minuut.
Teismann met de inworp. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Prado probeert naar een medespeler te passen. Zalivahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalivahin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:3

81e minuut.
Borraccio onderschept slim de pass. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalivahin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babulewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 63%, Real Club Deportivo Mallorca, S. 37%.
Barcelona FK - Real Club Deportivo Mallorca, S. 1:3