Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Club Deportivo Mallorca, S. Barcelona FK
tolis 1300 Tactiek nom
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 42.2
excellent Schieten good
good Passen adequate
formidable Verdedigen good


6e minuut.
Szura passt de bal in één keer door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal met de wreef. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Ngọc Danh is nu in balbezit. Gil is nu in balbezit. Borraccio rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Szura met een sublieme pass. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker geeft de bal voor. Tarabillo heeft problemen om de bal te vangen. Tarabillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katsaraios met de inworp. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz geeft de bal voor. Gil krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kouloglou onderschept slim de pass. Inworp. Teismann met de inworp. Paseca is nu in balbezit. Paseca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Szura rent richting de bal. Szura passt de bal met de wreef. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Tarabillo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Barcelona FK 1:0

27e minuut.
Szura is nu in balbezit. Szura met een sublieme pass. Christofileas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Paseca passt de bal in één keer door. Szura probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Tarabillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tridente probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Barcelona FK 2:0

35e minuut.
Franco geeft een lange en hoge pass. Tarabillo kan de bal niet met de borst controleren. Tarabillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Szura probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz geeft een hoge lob. Tarabillo kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil passt de bal met de wreef. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Barcelona FK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Deportivo Mallorca, S. 29%, Barcelona FK 71%.
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Barcelona FK 3:0

46e minuut.
Prado komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil passt de bal in één keer door. Christofileas is nu in balbezit. Christofileas geeft een lange en hoge pass. Gil maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Szura met een sublieme pass. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil is nu in balbezit. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Paseca kopt de bal weg. Franco met een sublieme pass. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz geeft een hoge lob. Gil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kouloglou kopt de bal weg. Paseca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baghumyan rent richting de bal. Baghumyan geeft de bal voor. Gil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Teismann rent richting de bal. Szura onderschept slim de pass. Szura probeert naar een medespeler te passen. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel. Tridente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Steenbeke komt het veld opgelopen. Babulewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tridente met een sublieme pass. Szura rent richting de bal. Szura geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Katsaraios bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsaraios geeft een hoge lob. Inworp. Ruisch met een snelle inworp. Melheim geeft de bal voor. Socha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemcov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Melheim is nu in balbezit. Szura onderschept slim de pass. Szura probeert naar een medespeler te passen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil schiet op doel. Tridente bokst de bal weg.

83e minuut.
Szura probeert naar een medespeler te passen. Tarabillo speelt de bal door. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szura onderschept slim de pass. Szura passt de bal met de wreef. Steenbeke is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Deportivo Mallorca, S. 37%, Barcelona FK 63%.
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Barcelona FK 3:0