Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-08 16:29
  • Competitiewedstrijd: Artaxata
  • Stadion: SZOCS
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
A L I A S Barcelona FK
ANTR,JUN Tactiek nom
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.1 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten adequate
average Passen very good
poor Verdedigen good


13e minuut.
MacRurie speelt de bal door. Zalivahin rent richting de bal. Zalivahin passt de bal in één keer door. Paseca is nu in balbezit. Paseca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
MacRurie passt de bal in één keer door. Zalivahin rent richting de bal. Zalivahin passt de bal in één keer door. Paseca is nu in balbezit. Paseca draait met de bal, schiet en ... Oraczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teismann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacRurie rent richting de bal. MacRurie geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sarapuu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Buitenspel voor Ruisch. Goede buitenspelval van de verdediging. Tuul maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Doszko probeert de bal aan de voet te houden. Aquiles rent richting de bal. Aquiles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zalivahin rent richting de bal. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuul. Ruisch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nemcov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. MacRurie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cetină rent richting de bal. Zalivahin onderschept slim de pass. Zalivahin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 63%, Barcelona FK 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A L I A S - Barcelona FK 0:0

46e minuut.
Krushkov komt het veld opgelopen. Neira komt het veld opgelopen. Bobeş komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Doszko passt de bal zonder na te denken. Borraccio is nu in balbezit. Borraccio speelt de bal door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel. Tridente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Inworp. Ishkhanyan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bobeş passt de bal zonder na te denken. Velásquez rent richting de bal. Velásquez met een sublieme pass. Neira rent richting de bal. Neira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melheim komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ruisch kopt de bal weg. Zalivahin is nu in balbezit. Zalivahin passt de bal zonder na te denken. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Oraczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Doszko met de inworp. Zalivahin speelt de bal door. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRurie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRurie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oraczko niet meer kan verder spelen.

87e minuut.
Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Berjan verovert de bal door een tackle van achteren. Zalivahin met een sublieme pass. MacRurie is nu in balbezit. MacRurie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - Barcelona FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 65%, Barcelona FK 35%.
A L I A S - Barcelona FK 0:1