Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona FK A L I A S
nom Tactiek TIBIKE
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 35.1
redelijk Schieten matig
solide Passen matig
matig Verdedigen slecht


13e minuut.
Teismann verovert de bal door een tackle van achteren. Teismann probeert naar een medespeler te passen. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - A L I A S 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Pârţ de bal. Teismann speelt de bal door. Melheim rent richting de bal. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ribbisi met een sublieme pass. Melheim speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - A L I A S 2:0

42e minuut.
Neira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pârţ met de inworp. Teismann rent richting de bal. Teismann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 43%, A L I A S 57%.
Barcelona FK - A L I A S 2:0

46e minuut.
Deglavs komt het veld opgelopen. Tuul komt het veld opgelopen. Sarapuu komt het veld opgelopen. Marinescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Helberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Pârţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârţ passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruisch de bal. Helberg geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doszko komt het veld opgelopen. Zalivahin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melheim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 55%, A L I A S 45%.
Barcelona FK - A L I A S 2:0