Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona FK FC Ararat
nom Tactiek apol
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 43.4
adequate Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen good


22e minuut.
Hyden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ohanyan de bal. Ohanyan geeft een lange en hoge pass. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - FC Ararat 0:1

29e minuut.
Bareghamyan is nu in balbezit. Bareghamyan draait met de bal, schiet en ... Teismann probeert de bal aan de voet te houden. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Steenbeke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nersesyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rietveld is nu in balbezit. Rietveld geeft een hoge lob. Paal! Tridente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Patrikyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 69%, FC Ararat 31%.
Barcelona FK - FC Ararat 0:1

47e minuut.
Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ribbisi de bal. Bareghamyan rent richting de bal. Bareghamyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ishkhanyan rent richting de bal. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan geeft een hoge lob. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Payer komt het veld opgelopen. MacRurie komt het veld opgelopen. Zalivahin komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mashouryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hyden met een snel genomen vrije trap. Wittek krijgt zijn hoofd ertegen. Tridente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Teismann onderschept slim de pass. Teismann speelt de bal door. MacRurie speelt de bal door. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona FK - FC Ararat 1:1

73e minuut.
Ruisch passt de bal zonder na te denken. Payer is nu in balbezit. Payer probeert naar een medespeler te passen. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teismann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacRurie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRurie geeft de bal voor. Prado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 53%, FC Ararat 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona FK - FC Ararat 1:1