Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ararat Barcelona FK
apol Tactiek nom
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
6 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.2 gemiddelde waardering 42.4
solid Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen good


12e minuut.
Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Suzmenyan de bal. Suzmenyan speelt de bal door. Bareghamyan is nu in balbezit. Bareghamyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ishkhanyan geeft een lange en hoge pass. Suzmenyan rent richting de bal. Ruisch verovert de bal door een tackle van achteren. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Tigranyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Barcelona FK 0:1

32e minuut.
Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenbeke verovert de bal door een tackle van achteren. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ararat - Barcelona FK 1:1

35e minuut.
Tridente trapt de bal weg. Melheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rietveld zijn tegenspeler op de grond. Rietveld krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Nersesyan kopt de bal weg. Bareghamyan is nu in balbezit. Payer is nu in balbezit. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan draait met de bal, schiet en ... Tridente bokst de bal weg.

45e minuut.
Petrosyan geeft een lange en hoge pass. Wittek heeft problemen om de bal te vangen. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan schiet op doel. Tridente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Barcelona FK 2:1

45e minuut.
Ribbisi komt het veld opgelopen. Borraccio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 37%, Barcelona FK 63%.
FC Ararat - Barcelona FK 2:1

55e minuut.
Nemcov met de inworp. Daar is Petrosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paseca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paseca krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Melheim is nu in balbezit. Rietveld onderschept slim de pass. Rietveld met een sublieme pass. Wittek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wittek schiet op doel. Tridente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Klungelig pakt Melheim de bal. Ohanyan is nu in balbezit. Ohanyan passt de bal met de wreef. Daar is Petrosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrosyan geeft een lange en hoge pass. Tridente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrosyan met de inworp. Rietveld is nu in balbezit. Rietveld geeft een lange en hoge pass. Dourgaryan heeft problemen om de bal te vangen. Tridente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prado komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Rietveld rent richting de bal. Rietveld passt de bal met de wreef. Payer is nu in balbezit. Dourgaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 31%, Barcelona FK 69%.
FC Ararat - Barcelona FK 2:1