Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-22 16:30
  • Competitiewedstrijd: Artaxata
  • Stadion: SZOCS
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
A L I A S De Beenbrekers
ANTR,JUN Tactiek 532try
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
35.6 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten good
adequate Passen good
weak Verdedigen solid


12e minuut.
Kajasa met de inworp. Neira rent richting de bal. Urzică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urzică krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Szarawarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarawarski passt de bal met de wreef. Rouillon is nu in balbezit. Gámiz onderschept slim de pass. Gámiz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Montarroio probeert naar een medespeler te passen. Marinescu kopt de bal weg. Bastaens probeert de bal aan de voet te houden. Aquiles rent richting de bal. Aquiles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Oberlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb rent richting de bal. Urzică onderschept slim de pass. Oberlan rent richting de bal. Oberlan schiet op doel. Montarroio bokst de bal weg.

27e minuut.
Rouillon geeft een lange en hoge pass. Urzică kopt de bal weg. Kajasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajasa geeft een hoge lob. Urzică maakt een snoekduik en kopt de bal. Montarroio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rouillon rent richting de bal. Rouillon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montarroio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Zorko is nu in balbezit. Zorko passt de bal in één keer door. Anđušić speelt de bal door. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bastaens geeft de bal voor. Neira is nu in balbezit. Rouillon verovert de bal door een tackle van achteren. Rouillon draait met de bal, schiet en ... Montarroio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A L I A S - De Beenbrekers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 58%, De Beenbrekers 42%.
A L I A S - De Beenbrekers 0:1

46e minuut.
Dobeş komt het veld opgelopen. Cristescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Matecki rent richting de bal. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić passt de bal zonder na te denken. Cristescu heeft problemen om de bal te vangen. Cristescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kajasa rent richting de bal. Kajasa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Cristescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bobeş komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Urzică passt de bal met de wreef. Anđušić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oberlan. Anđušić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobeş met een snel genomen vrije trap. Deleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bastaens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kajasa de bal. Kajasa passt de bal met de wreef. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Oberlan onderschept slim de pass. Oberlan passt de bal met de wreef. Kajasa rent richting de bal. Kajasa geeft de bal voor. Urzică krijgt zijn hoofd ertegen. Montarroio bokst de bal weg. Inworp. Erten komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zorko verovert de bal door een tackle van achteren. Zorko geeft de bal voor. Tuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouillon onderschept slim de pass. Rouillon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Neira passt de bal met de wreef. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu passt de bal met de wreef. Rouillon rent richting de bal. Rouillon schiet op doel. Montarroio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erb probeert de bal aan de voet te houden. Montarroio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A L I A S 56%, De Beenbrekers 44%.
A L I A S - De Beenbrekers 0:1