Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Club Deportivo Mallorca, S. Goris JR
tolis 1300 Tactiek kyores
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
37 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 33.8
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Katsaraios bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsaraios passt de bal zonder na te denken. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 1:0

7e minuut.
Ştrudel probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gil zal de hoekschop nemen. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Nalbandyan de bal. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo passt de bal zonder na te denken. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Katsaraios onderschept slim de pass. Katsaraios speelt de bal door. Gil speelt de bal door. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zakaryan trapt de bal weg. Katsaraios kopt de bal weg. Daar is Garnikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan bokst de bal weg.

13e minuut.
Gil speelt de bal door. Daar is Katsaraios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsaraios geeft een hoge lob. Babulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 3:0

22e minuut.
Gabrielyan rent richting de bal. Gabrielyan geeft een hoge lob. Inworp. Öreg met de inworp. Babulewicz geeft de bal voor. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil met een sublieme pass. Katsaraios met een sublieme pass. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan bokst de bal weg.

31e minuut.
Babulewicz passt de bal in één keer door. Gil speelt de bal door. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Katsaraios verovert de bal door een tackle van achteren. Katsaraios passt de bal zonder na te denken. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo schiet op doel. Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 4:0

36e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Tarabillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gil rent richting de bal. Gil geeft een hoge lob. Boyajyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Baghumyan probeert naar een medespeler te passen. Öreg speelt de bal door. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 5:0

42e minuut.
Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker speelt de bal door. Avetyan probeert naar een medespeler te passen. Garnikyan is nu in balbezit. Garnikyan geeft de bal voor. Socha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Deportivo Mallorca, S. 35%, Goris JR 65%.
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 5:1

46e minuut.
Pflaumer komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zakaryan trapt de bal weg. Öreg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öreg probeert naar een medespeler te passen. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Avetyan geeft een lange en hoge pass. Pflaumer rent richting de bal. Pflaumer passt de bal zonder na te denken. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Christofileas de bal. Socha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gil met een sublieme pass. Klungelig pakt Öreg de bal. Öreg speelt de bal door. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Schavemaker met een snelle inworp. Öreg speelt de bal door. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Öreg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öreg geeft de bal voor. Tarabillo kopt de bal weg. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil geeft de bal voor. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 6:1

69e minuut.
Boyajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan geeft een hoge lob. Daar is Nalbandyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz geeft een hoge lob. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 7:1

75e minuut.
Tarabillo is nu in balbezit. Ştrudel rent richting de bal. Tarabillo onderschept slim de pass. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 8:1

78e minuut.
Garnikyan rent richting de bal. Katsaraios speelt de bal door. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 9:1

81e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Ştrudel controleert de bal met de borst. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Babulewicz de bal onder controle te krijgen. Gabrielyan rent richting de bal. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Talone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Babulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Gil probeert naar een medespeler te passen. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Katsaraios passt de bal zonder na te denken. Öreg met een sublieme pass. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Deportivo Mallorca, S. 34%, Goris JR 66%.
Real Club Deportivo Mallorca, S. - Goris JR 10:1