Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-22 16:30
  • Competitiewedstrijd: Artaxata
  • Stadion: Goris JR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Goris JR Real Club Deportivo Mallorca, S.
kyores Tactiek tolis 1300
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
poor Verdedigen excellent


1e minuut.
Öreg probeert naar een medespeler te passen. Gil rent richting de bal. Gil passt de bal in één keer door. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gil de bal. Gil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kouloglou geeft een hoge lob. Tarabillo kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:1

8e minuut.
Katsaraios kopt de bal weg. Öreg met een sublieme pass. Klungelig pakt Tarabillo de bal. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gabrielyan kopt de bal weg. Öreg probeert naar een medespeler te passen. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Belchora met een sublieme pass. Tarabillo heeft problemen om de bal te vangen. Tarabillo met een sublieme pass. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Belchora bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchora geeft de bal voor. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ... Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:2

24e minuut.
Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Christofileas verovert de bal door een tackle van achteren. Belchora probeert naar een medespeler te passen. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo passt de bal zonder na te denken. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:3

30e minuut.
Margaryan rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil geeft de bal voor. Tarabillo krijgt zijn hoofd ertegen. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchora onderschept slim de pass. Belchora probeert naar een medespeler te passen. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:4

34e minuut.
Belchora met een sublieme pass. Ştrudel speelt de bal door. Tarabillo heeft problemen om de bal te vangen. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:5

35e minuut.
Avetyan passt de bal met de wreef. Gabrielyan rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil geeft een lange en hoge pass. Tarabillo krijgt zijn hoofd ertegen. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Baghumyan kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:6

38e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Öreg heeft problemen om de bal te vangen. Öreg geeft de bal voor. Tarabillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Boyajyan is nu in balbezit. Belchora onderschept slim de pass. Belchora passt de bal met de wreef. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Zakaryan bokst de bal weg.

40e minuut.
Öreg kopt de bal weg. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öreg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarabillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakaryan bokst de bal weg. Daar is Ştrudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:7

44e minuut.
Gil passt de bal met de wreef. Belchora rent richting de bal. Belchora geeft een lange en hoge pass. Gil maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 71%, Real Club Deportivo Mallorca, S. 29%.
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:8

46e minuut.
Pflaumer komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Öreg onderschept slim de pass. Öreg probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Öreg passt de bal zonder na te denken. Baghumyan is nu in balbezit. Baghumyan geeft een hoge lob. Tarabillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabillo draait met de bal, schiet en ... Paal! Zakaryan bokst de bal weg. Ştrudel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garnikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ştrudel geeft een hoge lob. Katsaraios kopt de bal weg. Gabrielyan rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarabillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:9

55e minuut.
Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil geeft een lange en hoge pass. Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:10

66e minuut.
Tarabillo probeert naar een medespeler te passen. Belchora heeft problemen om de bal te vangen. Belchora passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tarabillo de bal. Tarabillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Öreg onderschept slim de pass. Öreg probeert naar een medespeler te passen. Belchora rent richting de bal. Belchora geeft een lange en hoge pass. Gil springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Margaryan heeft problemen om de bal te vangen. Öreg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öreg met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Belchora rent richting de bal. Belchora geeft de bal voor. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:11

74e minuut.
Christofileas probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel rent richting de bal. Tarabillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabillo schiet op doel. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:12

76e minuut.
Tarabillo is nu in balbezit. Tarabillo passt de bal zonder na te denken. Talone rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil schiet op doel. Zakaryan bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:13

80e minuut.
Baghumyan kopt de bal weg. Tarabillo rent richting de bal. Tarabillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gil de bal. Gil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Öreg passt de bal met de wreef. Belchora rent richting de bal. Belchora geeft de bal voor. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 66%, Real Club Deportivo Mallorca, S. 34%.
Goris JR - Real Club Deportivo Mallorca, S. 0:13