Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocne Dąbie F. C. Boca Juniors
Normal Tactiek T4
63% Balbezit 37%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
33.5 gemiddelde waardering 30.1
adequate Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen poor


22e minuut.
Łobodziński speelt de bal door. Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konieczko met een sublieme pass. Breda heeft problemen om de bal te vangen. Breda schiet op doel. Mukhtari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wandzik rent richting de bal. Wandzik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Łobodziński rent richting de bal. Łobodziński passt de bal zonder na te denken. Wandzik rent richting de bal. Wandzik draait met de bal, schiet en ... Mukhtari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocne Dąbie - F. C. Boca Juniors 1:0

28e minuut.
Vangioni speelt de bal door. Mollo rent richting de bal. Mollo geeft een hoge lob. Gieco heeft problemen om de bal te vangen. Gieco haalt uit met een fantastische trap. Zagórny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Urke de bal onder controle te krijgen. Łobodziński rent richting de bal. Duchini probeert naar een medespeler te passen. Konieczko rent richting de bal. Konieczko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Galmarini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konieczko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Breda rent richting de bal. Breda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocne Dąbie 42%, F. C. Boca Juniors 58%.
Mocne Dąbie - F. C. Boca Juniors 1:0

46e minuut.
OConnor komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Fariña komt het veld opgelopen. Błaś met een snelle inworp. Breda rent richting de bal. Breda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vestad komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mysliky geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Błaś met de inworp. Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dumitrache passt de bal met de wreef. Błaś heeft problemen om de bal te vangen. Błaś speelt de bal door. Breda rent richting de bal. Breda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galmarini met een snelle inworp. Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda haalt uit met een fantastische trap. OConnor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocne Dąbie - F. C. Boca Juniors 2:0

70e minuut.
Daar is Konieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Galmarini met een snelle inworp. Daar is Breda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konieczko probeert naar een medespeler te passen. Breda is nu in balbezit. Breda haalt uit met een fantastische trap. OConnor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocne Dąbie - F. C. Boca Juniors 3:0

83e minuut.
Breda rent richting de bal. Wandzik is nu in balbezit. Breda rent richting de bal. Breda haalt uit met een fantastische trap. OConnor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Łobodziński met een sublieme pass. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś speelt de bal door. Breda is nu in balbezit. Breda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocne Dąbie 37%, F. C. Boca Juniors 63%.
Mocne Dąbie - F. C. Boca Juniors 3:0