Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USA Prathet Thai
cio-532-lw Tactiek Win Thai
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
70.7 gemiddelde waardering 62.5
incredible Schieten good
formidable Passen very good
brilliant Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Mullan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullan geeft een hoge lob. Cunnan rent richting de bal. Valentino onderschept slim de pass. Valentino draait met de bal, schiet en ... Boontupthai bokst de bal weg.

8e minuut.
Wattanasinn geeft een lange en hoge pass. Kerdthet rent richting de bal. O`Brien onderschept slim de pass. O`Brien geeft de bal voor. Parrish maakt een snoekduik en kopt de bal. Boontupthai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Shump probeert naar een medespeler te passen. Russell met een sublieme pass. Wells is nu in balbezit. Wells geeft de bal voor. Parrish krijgt zijn hoofd ertegen. Boontupthai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cole passt de bal in één keer door. Wells met een sublieme pass. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap. Boontupthai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Prathet Thai 1:0

24e minuut.
Russell onderschept slim de pass. Russell speelt de bal door. Wells rent richting de bal. Wells geeft een lange en hoge pass. Parrish springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Prathet Thai 2:0

29e minuut.
Cole geeft een lange en hoge pass. Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Russell krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Rakdetch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Wells geeft een lange en hoge pass. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Mullan is nu in balbezit. Mullan geeft een hoge lob. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish rent richting de bal. Parrish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Prasertsri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino verovert de bal door een tackle van achteren. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Prathet Thai 3:0

41e minuut.
Armas is nu in balbezit. Armas geeft de bal voor. Wattanasinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino onderschept slim de pass. Valentino schiet op doel. Boontupthai bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 37%, Prathet Thai 63%.
USA - Prathet Thai 3:0

46e minuut.
Guzan komt het veld opgelopen. Sackett komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Valentino geeft de bal voor. Sackett rent richting de bal. Wattanasinn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sackett raakt geblesseerd tijdens het duel. Valentino wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells passt de bal zonder na te denken. Sackett heeft problemen om de bal te vangen. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Boontupthai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wells zal de hoekschop nemen. Sackett springt en kopt de bal. Boontupthai bokst de bal weg.

59e minuut.
Mullan verovert de bal door een tackle van achteren. Mullan geeft een hoge lob. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Prathet Thai 4:0

59e minuut.
Nimitbunnasarn probeert naar een medespeler te passen. Kerdthet is nu in balbezit. Mullan verovert de bal door een tackle van achteren. Mullan draait met de bal, schiet en ... Boontupthai bokst de bal weg.

70e minuut.
Valentino is nu in balbezit. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan passt de bal met de wreef. Sackett is nu in balbezit. Sackett schiet op doel. Boontupthai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole speelt de bal door. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft een hoge lob. Sackett springt en kopt de bal. Boontupthai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rakdetch rent richting de bal. Valentino onderschept slim de pass. Valentino probeert naar een medespeler te passen. Sackett is nu in balbezit. Sackett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 39%, Prathet Thai 61%.
USA - Prathet Thai 4:0
USA