Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WISLOKA 1908 DEBICA Green Star
nova1 Tactiek OFF_MAX
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 66.6
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Abdu Metsu kan de bal niet met de borst controleren. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Silva Neto geeft een lange en hoge pass. Barini springt en kopt de bal. Blank bokst de bal weg.

10e minuut.
Männynsalo is nu in balbezit. Kempf onderschept slim de pass. Kempf geeft de bal voor. Barini springt en kopt de bal. Blank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Green Star 0:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Äyräväinen de bal onder controle te krijgen. Männynsalo met een sublieme pass. Svoboda rent richting de bal. Svoboda geeft een hoge lob. Abdu Metsu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Männynsalo kopt de bal weg. Inworp. Wlazłowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempf met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wlazłowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempf rent richting de bal. Kempf geeft een lange en hoge pass. Barini is nu in balbezit. Barini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Green Star 0:2

24e minuut.
Grzędzicki passt de bal in één keer door. Kempf is nu in balbezit. Kempf met een sublieme pass. Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Blank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kempf met een sublieme pass. Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren. Barini is nu in balbezit. Barini schiet op doel. Blank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Äyräväinen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arsenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempf rent richting de bal. Kempf geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISLOKA 1908 DEBICA 60%, Green Star 40%.
WISLOKA 1908 DEBICA - Green Star 0:2

46e minuut.
Rawski passt de bal zonder na te denken. Svoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svoboda passt de bal met de wreef. Abdu Metsu rent richting de bal. Abdu Metsu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Svoboda geeft een hoge lob. Wlazłowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Svoboda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abdu Metsu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rawski probeert de bal met de borst te controleren. Rawski geeft een lange en hoge pass. Abdu Metsu rent richting de bal. Abdu Metsu draait met de bal, schiet en ... Young probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Green Star 1:2

58e minuut.
Skrobowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kempf geeft een lange en hoge pass. Barini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barini draait met de bal, schiet en ... Blank probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Green Star 1:3

69e minuut.
Äyräväinen kopt de bal weg. Daar is Olimpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu geeft een hoge lob. Barini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Äyräväinen is nu in balbezit. Arsenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenescu geeft de bal voor. Barini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Green Star 1:4

72e minuut.
Arsenescu heeft problemen om de bal te vangen. Arsenescu passt de bal in één keer door. Skrobowski rent richting de bal. Barini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Barini rent richting de bal. Chávez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chávez krijgt een gele kaart. Barini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Blank probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Green Star 1:5

75e minuut.
Howie kopt de bal weg. Rawski is nu in balbezit. Rawski geeft een lange en hoge pass. Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu schiet op doel. Young kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Svoboda rent richting de bal. Inworp. Männynsalo met een snelle inworp. Svoboda geeft een lange en hoge pass. Acevedo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISLOKA 1908 DEBICA 50%, Green Star 50%.
WISLOKA 1908 DEBICA - Green Star 1:5