Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toletum Imperialis Estrella Del Sur C.F
Futsal Tactiek Branha3
51% Balbezit 49%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 42
matig Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Curbelo met een sublieme pass. Klungelig pakt Pelta de bal. Séry verovert de bal door een tackle van achteren. Séry geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
de la Cruz trapt de bal weg. Vilaseca kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelta de bal. Séry geeft een lange en hoge pass. Radulović kopt de bal weg. de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hermosín geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Butilică kopt de bal weg. Radulović is nu in balbezit. Radulović passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Hermosín met een sublieme pass. Pelta speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermosín met de inworp. Séry geeft een lange en hoge pass. de la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kuypers passt de bal in één keer door. Luratti is nu in balbezit. Luratti passt de bal in één keer door. Kuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuypers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Séry onderschept slim de pass. Séry geeft de bal voor. Kuypers kopt de bal weg. Daar is Radulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radulović haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat de la Cruz niet meer kan verder spelen. Gómez Cifuentes komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Séry heeft problemen om de bal te vangen. Séry geeft een hoge lob. Radulović rent richting de bal. Radulović haalt uit met een fantastische trap. Gómez Cifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Curbelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luratti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curbelo. Curbelo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Romero is nu in balbezit. Felix probeert naar een medespeler te passen. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuypers verovert de bal door een tackle van achteren. Kuypers geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Luratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry passt de bal zonder na te denken. Radulović rent richting de bal. Radulović haalt uit met een fantastische trap. Gómez Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Piñeiro probeert de bal met de borst te controleren. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín passt de bal zonder na te denken. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović schiet op doel. Gómez Cifuentes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 83%, Estrella Del Sur C.F 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toletum Imperialis - Estrella Del Sur C.F 0:0

48e minuut.
Gomes de Melo rent richting de bal. Radulović onderschept slim de pass. Radulović passt de bal met de wreef. Kuypers is nu in balbezit. Kuypers schiet op doel. Gómez Cifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pelta passt de bal zonder na te denken. Kuypers heeft problemen om de bal te vangen. Kuypers probeert naar een medespeler te passen. Séry is nu in balbezit. Séry geeft de bal voor. Gómez Cifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Estrella Del Sur C.F 0:1

77e minuut.
Piñeiro onderschept slim de pass. Piñeiro passt de bal met de wreef. Inworp. Lobelle met een snelle inworp. Séry geeft een lange en hoge pass. Gómez Cifuentes bokst de bal weg.

84e minuut.
Kuypers geeft een lange en hoge pass. Radulović kopt de bal weg. García León speelt de bal door. Kuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuypers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Felix probeert naar een medespeler te passen. Romero is nu in balbezit. Kuypers verovert de bal door een tackle van achteren. Kuypers geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 83%, Estrella Del Sur C.F 17%.
Toletum Imperialis - Estrella Del Sur C.F 0:1