Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC Marmotas
Remastered 2.0 Tactiek DD35
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 29.6
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Zeiß verovert de bal door een tackle van achteren. Zeiß geeft de bal voor. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 1:0

6e minuut.
Cassaletti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 2:0

11e minuut.
Gamer passt de bal zonder na te denken. Luria rent richting de bal. Luria geeft de bal voor. Mandão rent richting de bal. Mandão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Soale bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng rent richting de bal. Soale rent richting de bal. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Basso trapt de bal weg van het doel. Soale kopt de bal weg. Bacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão verovert de bal door een tackle van achteren. Mandão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cassaletti heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 3:0

18e minuut.
Skroče is nu in balbezit. Parejro geeft een hoge lob. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Basso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 4:0

21e minuut.
Luria is nu in balbezit. Luria geeft de bal voor. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng schiet op doel. Basso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 5:0

24e minuut.
Bacco verovert de bal door een tackle van achteren. Bacco geeft de bal voor. Parejro kopt de bal weg. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel. Basso bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Bíscaro onderschept slim de pass. Bíscaro geeft een hoge lob. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão is nu in balbezit. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Spoljarec speelt de bal door. Klungelig pakt Barbieri de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spoljarec. Spoljarec krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tiến Tùng kan de bal niet met de borst controleren. Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng onderschept slim de pass. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 6:0

39e minuut.
Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzała. Buzała krijgt een gele kaart. Mandão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zeiß met een snel genomen vrije trap. Mandão kopt de bal weg. Daar is Tiến Tùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Tùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 25%, Marmotas 75%.
Diabo Azul FC - Marmotas 7:0

46e minuut.
Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria geeft een hoge lob. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão draait met de bal, schiet en ... Basso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 8:0

52e minuut.
Doeltrap. Kalnik komt het veld opgelopen. Zolfanelli komt het veld opgelopen. Bruna komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mandão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soale neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 9:0

59e minuut.
Angelkov kopt de bal weg. Nielssen heeft problemen om de bal te vangen. Spoljarec met een sublieme pass. Soale bereikt de bal nog maar net als eerste. Soale haalt uit met een fantastische trap. Basso bokst de bal weg.

60e minuut.
Bruna geeft een lange en hoge pass. Spoljarec kopt de bal weg. Kalnik heeft problemen om de bal te vangen. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zeiß onderschept slim de pass. Zeiß passt de bal zonder na te denken. Mandão rent richting de bal. Mandão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 10:0

65e minuut.
Gamer geeft een lange en hoge pass. Spoljarec is nu in balbezit. Spoljarec geeft de bal voor. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Soale rent richting de bal. Soale geeft een lange en hoge pass. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 11:0

72e minuut.
Soale passt de bal met de wreef. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão passt de bal met de wreef. Soale bereikt de bal nog maar net als eerste. Soale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Basso trapt de bal weg. Spoljarec kopt de bal weg. Bacco kan de bal niet met de borst controleren. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Spoljarec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria passt de bal met de wreef. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Marmotas 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 29%, Marmotas 71%.
Diabo Azul FC - Marmotas 12:0