Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-26 21:59
  • Competitiewedstrijd: São Marcos-RS
  • Stadion: Galáctico
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
SuperNova FC FC Barcelona20
Data Science Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 20.4
solide Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


5e minuut.
de la Cruz onderschept slim de pass. de la Cruz speelt de bal door. Büchner is nu in balbezit. Daar is Büchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büchner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 1:0

7e minuut.
Castaño rent richting de bal. Castaño geeft de bal voor. Santeliz probeert de bal aan de voet te houden. Büchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Sandoval de bal. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco speelt de bal door. Büchner is nu in balbezit. Büchner schiet op doel. Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Castiblanco onderschept slim de pass. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco onderschept slim de pass. Castiblanco schiet op doel. Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 2:0

17e minuut.
Chodakiewicz speelt de bal door. Castaño is nu in balbezit. Castaño passt de bal zonder na te denken. Castiblanco heeft problemen om de bal te vangen. Castiblanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 3:0

19e minuut.
Castaño geeft een lange en hoge pass. Puerta is nu in balbezit. Puerta speelt de bal door. Büchner rent richting de bal. Büchner haalt uit met een fantastische trap. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castiblanco rent richting de bal. Castiblanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 4:0

21e minuut.
Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiquillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 5:0

23e minuut.
Daar is Arango Saenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño passt de bal in één keer door. Büchner is nu in balbezit. Büchner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Puerta met een snelle inworp. Chodakiewicz is nu in balbezit. Chodakiewicz geeft de bal voor. Büchner heeft problemen om de bal te vangen. Büchner haalt uit met een fantastische trap. Melo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 6:0

34e minuut.
Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Castaño is nu in balbezit. Castaño probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Büchner de bal. Büchner schiet op doel. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Castiblanco kopt de bal weg. Arango Saenz is nu in balbezit. Castaño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castaño krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Monsalve onderschept slim de pass. Daar is Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerta speelt de bal door. Büchner is nu in balbezit. Büchner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt de la Cruz de bal. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Büchner springt en kopt de bal. Daar is Castiblanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 19%, FC Barcelona20 81%.
SuperNova FC - FC Barcelona20 6:0

46e minuut.
Büchner passt de bal met de wreef. Puerta rent richting de bal. Puerta geeft een lange en hoge pass. Castiblanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 7:0

49e minuut.
Castaño rent richting de bal. Castaño passt de bal in één keer door. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz geeft een lange en hoge pass. Castiblanco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Arango Saenz is nu in balbezit. de la Cruz onderschept slim de pass. de la Cruz met een sublieme pass. Daar is Büchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büchner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 8:0

54e minuut.
Büchner passt de bal zonder na te denken. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castiblanco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Büchner legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Castaño passt de bal met de wreef. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz passt de bal met de wreef. Büchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchner haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodakiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Santeliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castiblanco onderschept slim de pass. Castiblanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Chiquillo kopt de bal weg. de la Cruz speelt de bal door. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Büchner de bal. Büchner passt de bal in één keer door. Daar is Castiblanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castiblanco schiet op doel. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Malo probeert naar een medespeler te passen. Castaño is nu in balbezit. Castaño speelt de bal door. Castiblanco rent richting de bal. Castiblanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Büchner rent richting de bal. Büchner haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Castiblanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 9:0

73e minuut.
Chodakiewicz is nu in balbezit. Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 10:0

76e minuut.
Puerta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Büchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büchner passt de bal met de wreef. Castiblanco rent richting de bal. Castiblanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Castaño controleert de bal met de borst. Castaño geeft een lange en hoge pass. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - FC Barcelona20 11:0

79e minuut.
Lanza probeert de bal aan de voet te houden. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal in één keer door. Büchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap. Santeliz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melo speelt de bal door. Klungelig pakt Puerta de bal. Puerta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Castaño passt de bal met de wreef. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Büchner rent richting de bal. Büchner schiet op doel. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Colina kopt de bal weg. Daar is Castaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaño speelt de bal door. Castiblanco heeft problemen om de bal te vangen. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 14%, FC Barcelona20 86%.
SuperNova FC - FC Barcelona20 11:0