Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceará United Atlético de Biribas
Mid3522020 Tactiek 20k
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 17
25 gemiddelde waardering 51.6
slecht Schieten uitstekend
matig Passen solide
waardeloos Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Cordon geeft de bal voor. Naranjo springt en kopt de bal. Ağabəyli kan de bal niet met de borst controleren. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:1

20e minuut.
Daar is Ottaviano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottaviano geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Indares maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:2

23e minuut.
Geber onderschept slim de pass. Geber geeft een lange en hoge pass. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:3

25e minuut.
Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bật Hiếu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ağabəyli geeft een hoge lob. Bật Hiếu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:4

26e minuut.
Terek met een sublieme pass. Milinkovic rent richting de bal. Milinkovic geeft een lange en hoge pass. Naranjo rent richting de bal. Naranjo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sossegado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geber is nu in balbezit. Terek is nu in balbezit. Geber onderschept slim de pass. Geber geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:5

35e minuut.
Meule verovert de bal door een tackle van achteren. Meule geeft een hoge lob. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel. Indares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Terek onderschept slim de pass. Terek met een sublieme pass. Naranjo rent richting de bal. Naranjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:6

42e minuut.
Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Palle verovert de bal door een tackle van achteren. Palle geeft de bal voor. Geber rent richting de bal. Geber geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 78%, Atlético de Biribas 22%.
Ceará United - Atlético de Biribas 0:6

48e minuut.
Alvarenga is nu in balbezit. Sossegado verovert de bal door een tackle van achteren. Sossegado met een sublieme pass. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:7

49e minuut.
Meule bereikt de bal nog maar net als eerste. Meule geeft de bal voor. Klungelig pakt Ağabəyli de bal. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Indares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:8

51e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Naranjo speelt de bal door. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:9

53e minuut.
Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli geeft een hoge lob. Kilim is nu in balbezit. Cordon verovert de bal door een tackle van achteren. Cordon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sossegado heeft problemen om de bal te vangen. Ottaviano is nu in balbezit. Ottaviano geeft de bal voor. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cordon geeft een lange en hoge pass. Daar is Świerczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel. Indares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:10

66e minuut.
Milinkovic geeft een hoge lob. Cordon rent richting de bal. Cordon probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:11

68e minuut.
Ağabəyli is nu in balbezit. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:12

71e minuut.
Sossegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli begaat een overtreding. Sossegado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sossegado met een snel genomen vrije trap. Cordon geeft een hoge lob. Indares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Geber geeft een lange en hoge pass. Aldeia Monjardim heeft problemen om de bal te vangen. Bật Hiếu rent richting de bal. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Palle geeft een hoge lob. Cordon kopt de bal weg. Naranjo met een sublieme pass. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:13

77e minuut.
Nieto rent richting de bal. Nieto geeft de bal voor. Meule is nu in balbezit. Meule geeft een hoge lob. Naranjo springt en kopt de bal. Indares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Sossegado onderschept slim de pass. Sossegado geeft de bal voor. Daar is Aldeia Monjardim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordon is nu in balbezit. Cordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:14

87e minuut.
Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Indares maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cordon geeft de bal voor. Bật Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Atlético de Biribas 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 71%, Atlético de Biribas 29%.
Ceará United - Atlético de Biribas 0:15