Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperNova FC Diabo Azul FC
Data Science Tactiek Remastered 2.0
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 51
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Soale is nu in balbezit. Soale passt de bal in één keer door. Mandão is nu in balbezit. Mandão schiet op doel. Onofraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Diabo Azul FC 0:1

23e minuut.
Tiến Tùng is nu in balbezit. Gazdag rent richting de bal. Gazdag probeert naar een medespeler te passen. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão schiet op doel. Onofraş bokst de bal weg. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Monsalve met een sublieme pass. Puerta is nu in balbezit. Parejro begaat een overtreding. Parejro krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Soale raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Välik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 69%, Diabo Azul FC 31%.
SuperNova FC - Diabo Azul FC 0:1

59e minuut.
Angelkov geeft de bal voor. Daar is Emmers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandão is nu in balbezit. Mandão schiet op doel. Onofraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mandão passt de bal in één keer door. Välik bereikt de bal nog maar net als eerste. Välik geeft een hoge lob. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Angelkov onderschept slim de pass. Angelkov passt de bal zonder na te denken. Farfán probeert naar een medespeler te passen. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíscaro onderschept slim de pass. Bíscaro geeft een lange en hoge pass. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 52%, Diabo Azul FC 48%.
SuperNova FC - Diabo Azul FC 0:1