Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC SuperNova FC
Remastered 2.0 Tactiek TuttoSport
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
47.9 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Luria met een sublieme pass. Malo is nu in balbezit. Malo probeert naar een medespeler te passen. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bíscaro probeert naar een medespeler te passen. Huarcaya rent richting de bal. Huarcaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hoyos heeft problemen om de bal te vangen. Hoyos passt de bal zonder na te denken. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja geeft de bal voor. Prasetio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hoyos geeft een hoge lob. Cruz Filho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prasetio is nu in balbezit. Prasetio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:1

25e minuut.
Calleja rent richting de bal. Calleja speelt de bal door. Gudmunsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudmunsson geeft de bal voor. Prasetio springt en kopt de bal. Jurgielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Malo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Soale de bal onder controle te krijgen. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:2

29e minuut.
Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos passt de bal in één keer door. Prasetio rent richting de bal. Prasetio schiet op doel. Jurgielewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:3

37e minuut.
Gudmunsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudmunsson passt de bal in één keer door. Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Gudmunsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudmunsson passt de bal met de wreef. Hoyos met een sublieme pass. Prasetio rent richting de bal. Prasetio schiet op doel. Jurgielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cruz Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:4

41e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja geeft een hoge lob. Daar is Cruz Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasetio rent richting de bal. Prasetio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:5

43e minuut.
Calleja kopt de bal weg. Hoyos speelt de bal door. Angelkov rent richting de bal. Prasetio verovert de bal door een tackle van achteren. Prasetio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cruz Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja onderschept slim de pass. Calleja geeft een hoge lob. Prasetio is nu in balbezit. Prasetio schiet op doel. Jurgielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Gudmunsson heeft problemen om de bal te vangen. Gudmunsson speelt de bal door. Prasetio kan de bal niet met de borst controleren. Prasetio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 73%, SuperNova FC 27%.
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:6

47e minuut.
Calleja is nu in balbezit. Calleja passt de bal zonder na te denken. Gudmunsson rent richting de bal. Gudmunsson geeft een lange en hoge pass. Prasetio maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:7

49e minuut.
Bíscaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gudmunsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calleja geeft de bal voor. Prasetio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bíscaro trapt de bal weg. Calleja speelt de bal door. Klungelig pakt Gudmunsson de bal. Gudmunsson geeft een hoge lob. Prasetio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja passt de bal met de wreef. Malo probeert naar een medespeler te passen. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz bokst de bal weg.

58e minuut.
Huarcaya geeft een lange en hoge pass. Daar is Spoljarec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:8

59e minuut.
Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya passt de bal in één keer door. Hoyos speelt de bal door. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:9

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chodakiewicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hoyos kopt de bal weg. Klungelig pakt Bíscaro de bal. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio schiet op doel. Jurgielewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:10

64e minuut.
Emmers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bíscaro de bal. Bíscaro geeft een lange en hoge pass. Daar is Prasetio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasetio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jurgielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Huarcaya met een sublieme pass. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Huarcaya is nu in balbezit. Huarcaya geeft een lange en hoge pass. Prasetio is nu in balbezit. Prasetio draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Vautrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vautrin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vautrin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calleja kopt de bal weg. Huarcaya speelt de bal door. Prasetio heeft problemen om de bal te vangen. Prasetio schiet op doel. Jurgielewicz bokst de bal weg. Gudmunsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudmunsson geeft een hoge lob. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:11

76e minuut.
Khoury passt de bal zonder na te denken. Gudmunsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudmunsson speelt de bal door. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Angelkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio schiet op doel. Jurgielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:12

77e minuut.
Daar is Prasetio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bíscaro is nu in balbezit. Prasetio onderschept slim de pass. Prasetio haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:13

88e minuut.
Hoyos geeft een lange en hoge pass. Daar is Prasetio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calleja is nu in balbezit. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 72%, SuperNova FC 28%.
Diabo Azul FC - SuperNova FC 0:13