Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-01 21:59
  • Competitiewedstrijd: São Marcos-RS
  • Stadion: Cotocão
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Atlético de Biribas Marmotas
20k Tactiek DD35
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 32
outstanding Schieten average
solid Passen adequate
excellent Verdedigen weak


1e minuut.
Cordon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Repiso de bal. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Basso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 1:0

3e minuut.
Meule geeft de bal voor. Cordon kopt de bal weg. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Basso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 2:0

6e minuut.
Skroče rent richting de bal. Bật Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu speelt de bal door. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo draait met de bal, schiet en ... Basso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naranjo geeft de bal voor. Theodorescu onderschept slim de pass. Cordon probeert de bal met de borst te controleren. Cordon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Cordon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 3:0

8e minuut.
Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palle geeft een hoge lob. Cordon rent richting de bal. Cordon passt de bal met de wreef. Bật Hiếu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 4:0

9e minuut.
Daar is Sossegado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranjo geeft de bal voor. Bật Hiếu kopt de bal weg. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Meule geeft de bal voor. Cordon met een sublieme pass. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 5:0

16e minuut.
Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu geeft een hoge lob. Cordon is nu in balbezit. Cordon geeft een hoge lob. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal. Basso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sossegado speelt de bal door. Klungelig pakt Naranjo de bal. Naranjo passt de bal zonder na te denken. Cordon heeft problemen om de bal te vangen. Cordon draait met de bal, schiet en ... Basso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Naranjo geeft een hoge lob. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 6:0

23e minuut.
Palle verovert de bal door een tackle van achteren. Palle geeft een lange en hoge pass. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 7:0

25e minuut.
Geber onderschept slim de pass. Geber speelt de bal door. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Basso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 8:0

27e minuut.
Geber onderschept slim de pass. Geber geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu rent richting de bal. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Naranjo passt de bal met de wreef. Bật Hiếu is nu in balbezit. Daar is Bật Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Basso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 9:0

36e minuut.
Naranjo kopt de bal weg. Daar is Fagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordon rent richting de bal. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sossegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sossegado geeft de bal voor. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu schiet op doel. Basso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 10:0

41e minuut.
Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber probeert naar een medespeler te passen. Naranjo rent richting de bal. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Repiso de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 11:0

44e minuut.
Milinkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinkovic geeft de bal voor. Naranjo is nu in balbezit. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 32%, Marmotas 68%.
Atlético de Biribas - Marmotas 12:0

47e minuut.
Meule geeft een hoge lob. Cordon is nu in balbezit. Cordon probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 13:0

58e minuut.
Ottaviano kopt de bal weg. Klungelig pakt Geber de bal. Ottaviano geeft de bal voor. Bật Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Bật Hiếu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grosso komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Geber geeft een hoge lob. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo geeft de bal voor. Cordon is nu in balbezit. Cordon draait met de bal, schiet en ... Basso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Barbieri onderschept slim de pass. Palle onderschept slim de pass. Palle geeft een lange en hoge pass. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sossegado geeft een hoge lob. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon geeft de bal voor. Naranjo rent richting de bal. Naranjo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 14:0

78e minuut.
Ottaviano speelt de bal door. Cordon is nu in balbezit. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel. Basso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 15:0

80e minuut.
Ottaviano is nu in balbezit. Ottaviano geeft de bal voor. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 16:0

84e minuut.
Buzała is nu in balbezit. Buzała passt de bal met de wreef. Naranjo is nu in balbezit. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Meule rent richting de bal. Meule geeft de bal voor. Naranjo rent richting de bal. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Marmotas 17:0

90e minuut.
Klungelig pakt Geber de bal. Geber geeft een hoge lob. Cordon met een sublieme pass. Bật Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Bật Hiếu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 27%, Marmotas 73%.
Atlético de Biribas - Marmotas 17:0