Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceará United FC Barcelona20
Mid3522020 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten matig
matig Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
King verovert de bal door een tackle van achteren. King speelt de bal door. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. King is nu in balbezit. King draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Picard rent richting de bal. Picard passt de bal in één keer door. Hodge speelt de bal door. King is nu in balbezit. King schiet op doel. Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Picard rent richting de bal. Picard speelt de bal door. King rent richting de bal. King schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - FC Barcelona20 1:0

24e minuut.
Santeliz rent richting de bal. Kilim speelt de bal door. Picard rent richting de bal. Picard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - FC Barcelona20 2:0

29e minuut.
Hodge speelt de bal door. Kilim rent richting de bal. Kilim met een sublieme pass. Picard rent richting de bal. Picard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Kilim verovert de bal door een tackle van achteren. Kilim probeert naar een medespeler te passen. Picard rent richting de bal. Picard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - FC Barcelona20 3:0

40e minuut.
Chiquillo passt de bal zonder na te denken. Villegas is nu in balbezit. Villegas met een sublieme pass. Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nieto heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 26%, FC Barcelona20 74%.
Ceará United - FC Barcelona20 3:0

46e minuut.
Hodge passt de bal in één keer door. Kilim rent richting de bal. Brion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilim moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kilim kan niet meer verder spelen. Tošović komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Tošović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

60e minuut.
Arango Saenz passt de bal zonder na te denken. Świerczok rent richting de bal. Świerczok passt de bal in één keer door. King is nu in balbezit. King schiet op doel. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - FC Barcelona20 4:0

65e minuut.
Villegas rent richting de bal. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel. Picard is nu in balbezit. Picard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hodge speelt de bal door. King rent richting de bal. King passt de bal zonder na te denken. Picard is nu in balbezit. Picard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard met een sublieme pass. King rent richting de bal. King schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Terek met de inworp. Picard is nu in balbezit. Picard haalt uit met een fantastische trap. Santeliz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Picard heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarenga. Sandoval moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sandoval kan niet meer verder spelen. Faríñez komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Arango Saenz passt de bal in één keer door. Inworp. Alvarenga met een snelle inworp. Hodge controleert de bal met de borst. Hodge geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Terek met een sublieme pass. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard is nu in balbezit. Picard haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Santeliz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 28%, FC Barcelona20 72%.
Ceará United - FC Barcelona20 4:0