Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona20 Marmotas
Normal Tactiek DD35
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 30.5
average Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nielssen is nu in balbezit. Arango Saenz is nu in balbezit. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Buzała geeft de bal voor. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo passt de bal met de wreef. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Eastwood passt de bal zonder na te denken. Santeliz is nu in balbezit. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Marmotas 0:1

20e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes rent richting de bal. Eastwood onderschept slim de pass. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Lanza geeft een lange en hoge pass. Bacco kopt de bal weg. Daar is Chiquillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercedes rent richting de bal. Mercedes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bacco geeft een hoge lob. Eastwood is nu in balbezit. Santeliz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eastwood moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Eastwood kan niet meer verder spelen. Kalnik komt het veld opgelopen. Barbieri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Skroče passt de bal zonder na te denken. Kalnik heeft problemen om de bal te vangen. Villegas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skroče komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Kalnik onderschept slim de pass. Kalnik passt de bal in één keer door. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Arango Saenz rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri speelt de bal door. Kalnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalnik draait met de bal, schiet en ... Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Marmotas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 73%, Marmotas 27%.
FC Barcelona20 - Marmotas 0:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruna komt het veld opgelopen. Zolfanelli komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Faríñez geeft de bal voor. Inworp. Bacco met de inworp. Zolfanelli rent richting de bal. Zolfanelli haalt uit met een fantastische trap. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

79e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Skroče rent richting de bal. Skroče geeft een lange en hoge pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zolfanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zolfanelli geeft een lange en hoge pass. Santeliz rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 64%, Marmotas 36%.
FC Barcelona20 - Marmotas 0:2