Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marmotas FC Barcelona20
DD35 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.6 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Nielssen probeert naar een medespeler te passen. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - FC Barcelona20 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiquillo met een sublieme pass. Klungelig pakt Mercedes de bal. Mercedes schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Sandoval met een snelle inworp. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana geeft een lange en hoge pass. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sandoval geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buzała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nielssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nielssen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sencial geeft een lange en hoge pass. Calvimontes rent richting de bal. Calvimontes passt de bal met de wreef. Skroče bereikt de bal nog maar net als eerste. Skroče haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - FC Barcelona20 2:0

21e minuut.
Colina kopt de bal weg. Mercedes is nu in balbezit. Calvimontes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvimontes krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Fagas rent richting de bal. Sencial verovert de bal door een tackle van achteren. Sencial met een sublieme pass. Brion rent richting de bal. Brion haalt uit met een fantastische trap. Basso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bacco geeft een lange en hoge pass. Gamer is nu in balbezit. Lanza begaat een overtreding. Lanza krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cassaletti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes haalt uit met een fantastische trap. Basso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Buzała probeert naar een medespeler te passen. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes passt de bal in één keer door. Skroče is nu in balbezit. Skroče draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calvimontes. Calvimontes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Repiso met een harde bal richting middenveld. Quintana kopt de bal weg. Repiso controleert de bal met de borst. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 38%, FC Barcelona20 62%.
Marmotas - FC Barcelona20 2:0

50e minuut.
Inworp. Zolfanelli komt het veld opgelopen. Bruna komt het veld opgelopen. Kalnik komt het veld opgelopen. Gamer met een snelle inworp. Skroče is nu in balbezit. Skroče haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Villegas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamer met de inworp. Skroče is nu in balbezit. Skroče schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gamer geeft een lange en hoge pass. Barbieri geeft een lange en hoge pass. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skroče onderschept slim de pass. Skroče geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Skroče is nu in balbezit. Skroče passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - FC Barcelona20 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 36%, FC Barcelona20 64%.
Marmotas - FC Barcelona20 3:0