Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC Atlético de Biribas
Remastered Tactiek 20k
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
54.6 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Meule geeft een hoge lob. Caramarin kopt de bal weg. Jordan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geber is nu in balbezit. Geber geeft de bal voor. Jurgielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Vehanen rent richting de bal. Vehanen passt de bal zonder na te denken. Jordan is nu in balbezit. Jordan draait met de bal, schiet en ... Ottaviano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Buga onderschept slim de pass. Buga met een sublieme pass. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. Bouillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Atlético de Biribas 1:0

17e minuut.
Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Palle passt de bal zonder na te denken. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Sossegado onderschept slim de pass. Sossegado geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Milinkovic geeft een hoge lob. Cordon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Välik neemt vlug de vrije trap. Tiến Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Bouillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Obrębski probeert naar een medespeler te passen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan passt de bal met de wreef. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel. Bouillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Atlético de Biribas 2:0

39e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Naranjo passt de bal met de wreef. Cordon rent richting de bal. Cordon haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Atlético de Biribas 2:1

41e minuut.
Geber geeft de bal voor. Cordon is nu in balbezit. Cordon geeft een hoge lob. Buga rent richting de bal. Bật Hiếu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 53%, Atlético de Biribas 47%.
Diabo Azul FC - Atlético de Biribas 2:1

46e minuut.
Sossegado rent richting de bal. Sossegado geeft de bal voor. Naranjo kopt de bal weg. Cordon heeft problemen om de bal te vangen. Cordon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jurgielewicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Naranjo speelt de bal door. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diabo Azul FC - Atlético de Biribas 2:2

51e minuut.
Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber verovert de bal door een tackle van achteren. Geber geeft een lange en hoge pass. Cordon is nu in balbezit. Cordon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Cordon rent richting de bal. Cordon passt de bal met de wreef. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz bokst de bal weg.

76e minuut.
Cordon rent richting de bal. Cordon geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel. Jurgielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Atlético de Biribas 2:3

83e minuut.
Bouillet trapt de bal weg. Geber geeft een lange en hoge pass. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Bouillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 54%, Atlético de Biribas 46%.
Diabo Azul FC - Atlético de Biribas 2:3