Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-12 21:59
  • Competitiewedstrijd: São Marcos-RS
  • Stadion: Cotocão
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Atlético de Biribas Diabo Azul FC
20k Tactiek Remastered 2.0
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 50.5
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Naranjo passt de bal met de wreef. Bật Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Angelkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bật Hiếu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bật Hiếu komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 1:0

9e minuut.
Bật Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Bíscaro rent richting de bal. Bật Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 2:0

13e minuut.
Angelkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geber met een snelle inworp. Klungelig pakt Sossegado de bal. Sossegado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vehanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal in één keer door. Vehanen rent richting de bal. Vehanen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bíscaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 3:0

33e minuut.
Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Cordon rent richting de bal. Cordon passt de bal in één keer door. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Luria geeft een hoge lob. Tiến Tùng is nu in balbezit. Mesa begaat een overtreding. Mesa krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Meule verovert de bal door een tackle van achteren. Meule geeft een lange en hoge pass. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 4:0

45e minuut.
Angelkov is nu in balbezit. Cordon onderschept slim de pass. Parejro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cordon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cordon neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 41%, Diabo Azul FC 59%.
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 5:0

47e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Bíscaro onderschept slim de pass. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 6:0

50e minuut.
Ottaviano met een sublieme pass. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Bật Hiếu schiet op doel. Jurgielewicz bokst de bal weg. Klungelig pakt Cordon de bal. Bíscaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Cordon rent richting de bal. Cordon schiet op doel. Jurgielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Milinkovic neemt vlug de vrije trap. Bíscaro heeft problemen om de bal te vangen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel. Jurgielewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 7:0

57e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Naranjo passt de bal met de wreef. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel. Jurgielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Caramarin passt de bal zonder na te denken. Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehanen passt de bal met de wreef. Mandão rent richting de bal. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon onderschept slim de pass. Cordon passt de bal zonder na te denken. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sossegado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geber geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 8:0

65e minuut.
Meule onderschept slim de pass. Sossegado is nu in balbezit. Sossegado passt de bal met de wreef. Geber geeft de bal voor. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 9:0

73e minuut.
Angelkov rent richting de bal. Cordon onderschept slim de pass. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 10:0

75e minuut.
Naranjo geeft een lange en hoge pass. Cordon geeft een hoge lob. Daar is Parejro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sossegado met een sublieme pass. Bật Hiếu rent richting de bal. Bíscaro begaat een overtreding. Bật Hiếu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bật Hiếu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bíscaro onderschept slim de pass. Bíscaro passt de bal in één keer door. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 11:0

90e minuut.
Luria heeft problemen om de bal te vangen. Geber verovert de bal door een tackle van achteren. Geber passt de bal in één keer door. Cordon is nu in balbezit. Cordon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 32%, Diabo Azul FC 68%.
Atlético de Biribas - Diabo Azul FC 11:0