Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC FC Barcelona20
Remastered 2.0 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 20.7
uitstekend Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luria de bal. Luria probeert naar een medespeler te passen. Mandão rent richting de bal. Mandão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo passt de bal in één keer door. Mandão rent richting de bal. Mandão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luria met de inworp. Gazdag met een sublieme pass. Tiến Tùng controleert de bal met de borst. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gazdag met een sublieme pass. Mandão is nu in balbezit. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 1:0

19e minuut.
Cruz Filho geeft een hoge lob. Gazdag kopt de bal weg. Tiến Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gazdag is nu in balbezit. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Tiến Tùng is nu in balbezit. Mandão rent richting de bal. Mandão haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Caramarin met een sublieme pass. Klungelig pakt Vehanen de bal. Vehanen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mandão de bal. Mandão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Melo met een sublieme pass. Klungelig pakt Arango Saenz de bal. Gazdag is nu in balbezit. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 2:0

28e minuut.
Arango Saenz rent richting de bal. Gazdag speelt de bal door. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng schiet op doel. Santeliz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gazdag neemt de hoekschop. Mandão maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Faríñez met een sublieme pass. Caramarin rent richting de bal. Caramarin met een sublieme pass. Mandão rent richting de bal. Mandão schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Gazdag rent richting de bal. Gazdag passt de bal in één keer door. Colina verovert de bal door een tackle van achteren. Mandão is nu in balbezit. Mandão geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Luria passt de bal met de wreef. Gazdag rent richting de bal. Gazdag passt de bal met de wreef. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gazdag met de inworp. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria probeert naar een medespeler te passen. Tiến Tùng controleert de bal met de borst. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gazdag passt de bal zonder na te denken. Vehanen is nu in balbezit. Vehanen passt de bal zonder na te denken. Mandão is nu in balbezit. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Tùng speelt de bal door. Mandão is nu in balbezit. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 30%, FC Barcelona20 70%.
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 2:0

49e minuut.
Caramarin met de inworp. Vehanen heeft problemen om de bal te vangen. Vehanen passt de bal zonder na te denken. Mandão is nu in balbezit. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 3:0

50e minuut.
Mercedes met een sublieme pass. Klungelig pakt Brion de bal. Mercedes is nu in balbezit. Tiến Tùng onderschept slim de pass. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 4:0

51e minuut.
Gazdag met een sublieme pass. Tiến Tùng is nu in balbezit. Santeliz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tiến Tùng raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gazdag neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melo speelt de bal door. Luria kopt de bal weg. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 5:0

53e minuut.
Sencial rent richting de bal. Tiến Tùng onderschept slim de pass. Tiến Tùng geeft een lange en hoge pass. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag draait met de bal, schiet en ... Melo bokst de bal weg.

58e minuut.
Gazdag rent richting de bal. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Santeliz de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gazdag neemt de hoekschop. Mandão maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão passt de bal zonder na te denken. Arango Saenz rent richting de bal. Gazdag verovert de bal door een tackle van achteren. Gazdag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 6:0

63e minuut.
Cruz Filho met de inworp. Caramarin rent richting de bal. Caramarin met een sublieme pass. Mandão is nu in balbezit. Mandão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chiquillo onderschept slim de pass. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mandão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 7:0

70e minuut.
Caramarin passt de bal in één keer door. Mandão is nu in balbezit. Mandão draait met de bal, schiet en ... Colina probeert de bal aan de voet te houden. Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 8:0

78e minuut.
Gazdag is nu in balbezit. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Daar is Faríñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehanen speelt de bal door. Mandão is nu in balbezit. Mandão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 9:0

83e minuut.
Luria rent richting de bal. Luria geeft een hoge lob. Mandão rent richting de bal. Mandão haalt uit met een fantastische trap. Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 10:0

86e minuut.
Tiến Tùng geeft de bal voor. Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehanen probeert naar een medespeler te passen. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag speelt de bal door. Klungelig pakt Mandão de bal. Mandão schiet op doel. Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 24%, FC Barcelona20 76%.
Diabo Azul FC - FC Barcelona20 11:0