Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona20 Diabo Azul FC
Normal Tactiek Remastered 2.0
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 46
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Tiến Tùng passt de bal in één keer door. Mandão rent richting de bal. Villegas is nu in balbezit. Soale verovert de bal door een tackle van achteren. Soale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Soale geeft de bal voor. Colina heeft problemen om de bal te vangen. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão schiet op doel. Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:1

5e minuut.
Chiquillo rent richting de bal. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão passt de bal zonder na te denken. Vehanen is nu in balbezit. Vehanen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Santeliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Tùng rent richting de bal. Santeliz rent richting de bal. Tiến Tùng onderschept slim de pass. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:2

8e minuut.
Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. Soale bereikt de bal nog maar net als eerste. Soale passt de bal in één keer door. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Vehanen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mandão kopt de bal weg. Klungelig pakt Santeliz de bal. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mandão heeft problemen om de bal te vangen. Mandão probeert naar een medespeler te passen. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:3

12e minuut.
Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin probeert naar een medespeler te passen. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Luria met een sublieme pass. Caramarin met een sublieme pass. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão draait met de bal, schiet en ... Colina probeert de bal aan de voet te houden. Rendón bokst de bal weg.

22e minuut.
Luria geeft een hoge lob. Villegas kopt de bal weg. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:4

28e minuut.
Caramarin passt de bal met de wreef. Vehanen is nu in balbezit. Vehanen passt de bal in één keer door. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Rendón bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vehanen zal de hoekschop nemen. Tiến Tùng kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Caramarin passt de bal zonder na te denken. Vehanen rent richting de bal. Vehanen geeft de bal voor. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vehanen zal de hoekschop nemen. Soale kopt de bal weg. Tiến Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Tiến Tùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:5

38e minuut.
Daar is Tiến Tùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Tùng passt de bal in één keer door. Mandão is nu in balbezit. Mandão draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Caramarin is nu in balbezit. Caramarin speelt de bal door. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng schiet op doel. Rendón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:6

45e minuut.
Tiến Tùng rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Santeliz ... Strafschop! Tiến Tùng raakt geblesseerd tijdens het duel. Soale kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 79%, Diabo Azul FC 21%.
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:7

47e minuut.
Daar is Mandão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandão passt de bal in één keer door. Santeliz kan de bal niet met de borst controleren. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. Rendón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:8

49e minuut.
Luria speelt de bal door. Soale rent richting de bal. Soale passt de bal met de wreef. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng schiet op doel. Paal! Mandão rent richting de bal. Mandão haalt uit met een fantastische trap. Rendón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Soale bereikt de bal nog maar net als eerste. Soale passt de bal in één keer door. Angelkov probeert naar een medespeler te passen. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão draait met de bal, schiet en ... Rendón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vehanen zal de hoekschop nemen. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz probeert de bal met de borst te controleren. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:9

55e minuut.
Daar is Luria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luria geeft een hoge lob. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão schiet op doel. Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal zonder na te denken. Santeliz rent richting de bal. Tiến Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Tùng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Caramarin passt de bal met de wreef. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng onderschept slim de pass. Mandão rent richting de bal. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Arango Saenz is nu in balbezit. Luria verovert de bal door een tackle van achteren. Luria speelt de bal door. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Luria passt de bal in één keer door. Vehanen rent richting de bal. Vehanen geeft een lange en hoge pass. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:10

69e minuut.
Vehanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Soale de bal. Soale speelt de bal door. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:11

72e minuut.
Lanza passt de bal zonder na te denken. Soale bereikt de bal nog maar net als eerste. Soale passt de bal zonder na te denken. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Caramarin speelt de bal door. Mandão is nu in balbezit. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:12

78e minuut.
Caramarin passt de bal in één keer door. Daar is Mandão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandão passt de bal zonder na te denken. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rendón probeert naar een medespeler te passen. Luria met een sublieme pass. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão rent richting de bal. Mandão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rendón met een sublieme pass. Luria kopt de bal weg. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:13

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rendón niet meer kan verder spelen. Faríñez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 86%, Diabo Azul FC 14%.
FC Barcelona20 - Diabo Azul FC 0:13