Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-05 21:59
  • Competitiewedstrijd: São Marcos-RS
  • Stadion: Galáctico
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
SuperNova FC Atlético de Biribas
Data Science Tactiek 20k
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
39.7 gemiddelde waardering 58.5
zwak Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu geeft de bal voor. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Onofraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Atlético de Biribas 0:1

8e minuut.
Sossegado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Büchner is nu in balbezit. Bật Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu schiet op doel. Onofraş probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Atlético de Biribas 0:2

23e minuut.
Mesa rent richting de bal. Mesa passt de bal zonder na te denken. Cordon rent richting de bal. Cordon geeft een lange en hoge pass. Naranjo krijgt zijn hoofd ertegen. Onofraş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sanz is nu in balbezit. Naranjo onderschept slim de pass. Naranjo passt de bal met de wreef. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Onofraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bật Hiếu is nu in balbezit. Vautrin is nu in balbezit. Bật Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Onofraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Atlético de Biribas 0:3

43e minuut.
Cordon passt de bal in één keer door. Naranjo is nu in balbezit. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu schiet op doel. Onofraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Atlético de Biribas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 67%, Atlético de Biribas 33%.
SuperNova FC - Atlético de Biribas 0:4

51e minuut.
Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber verovert de bal door een tackle van achteren. Geber passt de bal met de wreef. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Meule met een sublieme pass. Naranjo geeft een hoge lob. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Onofraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Sossegado is nu in balbezit. Sossegado met een sublieme pass. Bật Hiếu is nu in balbezit. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo draait met de bal, schiet en ... Onofraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Onofraş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Sanz geeft een hoge lob. Inworp. Sossegado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sossegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sossegado geeft een lange en hoge pass. Cordon is nu in balbezit. Cordon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sossegado is nu in balbezit. Sossegado geeft een lange en hoge pass. Cordon rent richting de bal. Cordon haalt uit met een fantastische trap. Onofraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 73%, Atlético de Biribas 27%.
SuperNova FC - Atlético de Biribas 0:4