Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marmotas Ceará United
DD35 Tactiek Mid3522020
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 25.6
matig Schieten slecht
matig Passen redelijk
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bosco geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barbieri stond buitenspel. Ağabəyli neemt vlug de vrije trap. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. Basso bokst de bal weg.

8e minuut.
Repiso is nu in balbezit. Fagas geeft de bal voor. Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Terek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tošović komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Butică kopt de bal weg. Klungelig pakt Kilim de bal. Skroče geeft de bal voor. Butică rent richting de bal. Butică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aldeia Monjardim trapt de bal weg. Fagas kopt de bal weg. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Indares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Ceará United 1:0

42e minuut.
Nielssen verovert de bal door een tackle van achteren. Nielssen geeft de bal voor. Aldeia Monjardim heeft problemen om de bal te vangen. Butică is nu in balbezit. Butică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Ceará United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 46%, Ceará United 54%.
Marmotas - Ceará United 2:0

52e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Ağabəyli onderschept slim de pass. Ağabəyli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt King de bal. King haalt uit met een fantastische trap. Basso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Picard rent richting de bal. Picard haalt uit met een fantastische trap. Basso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Ceará United 2:1

53e minuut.
Zolfanelli komt het veld opgelopen. Kalnik komt het veld opgelopen. Bruna komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hodge passt de bal in één keer door. Kilim is nu in balbezit. Kilim geeft de bal voor. Picard is nu in balbezit. Picard geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. King is nu in balbezit. King draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marmotas - Ceará United 2:2

77e minuut.
Barbieri kopt de bal weg. Butică kan de bal niet met de borst controleren. Aldeia Monjardim is nu in balbezit. Butică verovert de bal door een tackle van achteren. Butică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Indares probeert naar een medespeler te passen. Skroče bereikt de bal nog maar net als eerste. Skroče geeft de bal voor. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Ceará United 3:2

80e minuut.
Zolfanelli onderschept slim de pass. Zolfanelli geeft een hoge lob. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Ceará United 4:2

86e minuut.
Alvarenga met een sublieme pass. Hodge is nu in balbezit. Hodge probeert naar een medespeler te passen. King is nu in balbezit. King schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 53%, Ceará United 47%.
Marmotas - Ceará United 4:2