Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceará United Marmotas
Mid3522020 Tactiek DD35
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
27.7 gemiddelde waardering 29.6
zwak Schieten zwak
matig Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Ağabəyli onderschept slim de pass. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Calvimontes onderschept slim de pass. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga passt de bal met de wreef. Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nieto probeert naar een medespeler te passen. Buzała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terek. Terek krijgt een gele kaart. Buzała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bacco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skroče springt en kopt de bal. Indares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Hodge passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nieto de bal. Skroče rent richting de bal. Skroče haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Alvarenga rent richting de bal. Gamer verovert de bal door een tackle van achteren. Gamer probeert naar een medespeler te passen. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Aldeia Monjardim verovert de bal door een tackle van achteren. Aldeia Monjardim geeft een lange en hoge pass. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Marmotas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 62%, Marmotas 38%.
Ceará United - Marmotas 1:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalnik komt het veld opgelopen. Bruna komt het veld opgelopen. Zolfanelli komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto geeft de bal voor. Hodge kopt de bal weg. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard schiet op doel. Basso bokst de bal weg.

79e minuut.
Nielssen probeert naar een medespeler te passen. Sivek bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvimontes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 49%, Marmotas 51%.
Ceará United - Marmotas 1:0