Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-22 21:59
  • Competitiewedstrijd: São Marcos-RS
  • Stadion: Galáctico
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
SuperNova FC Marmotas
Data Science Tactiek DD35
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 28.7
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta geeft de bal voor. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchner rent richting de bal. Büchner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Monsalve passt de bal in één keer door. Castaño rent richting de bal. Castaño passt de bal zonder na te denken. Castiblanco rent richting de bal. Castiblanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Marmotas 1:0

6e minuut.
Puerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majcherczyk geeft de bal voor. Gamer probeert de bal aan de voet te houden. Castiblanco rent richting de bal. Castiblanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Büchner is nu in balbezit. Castiblanco rent richting de bal. Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchner onderschept slim de pass. Büchner draait met de bal, schiet en ... Basso bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño geeft een lange en hoge pass. Castiblanco krijgt zijn hoofd ertegen. Basso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Marmotas 2:0

18e minuut.
Fagas rent richting de bal. Fagas passt de bal in één keer door. Mascio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño is nu in balbezit. Castaño geeft een lange en hoge pass. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Repiso rent richting de bal. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Büchner rent richting de bal. Büchner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Castaño rent richting de bal. Castaño passt de bal met de wreef. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap. Basso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Marmotas 3:0

38e minuut.
Calvimontes rent richting de bal. Castaño onderschept slim de pass. Castaño probeert naar een medespeler te passen. Puerta is nu in balbezit. Puerta geeft een lange en hoge pass. Basso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castiblanco rent richting de bal. Castiblanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Marmotas 4:0

41e minuut.
Castaño passt de bal zonder na te denken. Daar is Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerta speelt de bal door. Büchner is nu in balbezit. Büchner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 37%, Marmotas 63%.
SuperNova FC - Marmotas 4:0

47e minuut.
Castaño kopt de bal weg. Fagas speelt de bal door. Nielssen heeft problemen om de bal te vangen. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Buzała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nielssen rent richting de bal. Nielssen speelt de bal door. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Buitenspel voor Castiblanco. Goede buitenspelval van de verdediging. Kalnik komt het veld opgelopen. Bruna komt het veld opgelopen. Zolfanelli komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bacco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puerta met een snelle inworp. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Monsalve geeft een hoge lob. Bacco speelt de bal door. Daar is Büchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büchner schiet op doel. Bacco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Büchner rent richting de bal. Bruna is nu in balbezit. Büchner onderschept slim de pass. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gamer rent richting de bal. Castaño onderschept slim de pass. Castaño passt de bal met de wreef. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco draait met de bal, schiet en ... Basso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Büchner is nu in balbezit. Büchner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 34%, Marmotas 66%.
SuperNova FC - Marmotas 4:0