Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marmotas SuperNova FC
DD35 Tactiek Data Science
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 16
29.3 gemiddelde waardering 42.4
zwak Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


9e minuut.
Gamer probeert naar een medespeler te passen. Skroče is nu in balbezit. de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz geeft een hoge lob. Castiblanco kopt de bal weg. Basso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Basso met een sublieme pass. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Onofraş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Cassaletti kopt de bal weg. Repiso is nu in balbezit. Repiso geeft een hoge lob. Monsalve rent richting de bal. Monsalve geeft een hoge lob. Basso bokst de bal weg.

15e minuut.
Nielssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nielssen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fagas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała heeft problemen om de bal te vangen. Buzała geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Calvimontes met een sublieme pass. Puerta rent richting de bal. Buzała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buzała krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmers onderschept slim de pass. Emmers geeft een lange en hoge pass. Büchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta geeft een hoge lob. Büchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchner geeft een lange en hoge pass. Castiblanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Basso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 59%, SuperNova FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marmotas - SuperNova FC 0:0

53e minuut.
Inworp. Zolfanelli komt het veld opgelopen. Kalnik komt het veld opgelopen. Bruna komt het veld opgelopen. de la Cruz met een snelle inworp. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Büchner is nu in balbezit. Büchner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Monsalve speelt de bal door. Castaño heeft problemen om de bal te vangen. Calvimontes onderschept slim de pass. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve geeft een lange en hoge pass. Basso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Puerta met een sublieme pass. Bacco onderschept slim de pass. Majcherczyk geeft een lange en hoge pass. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco schiet op doel. Basso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - SuperNova FC 0:1

70e minuut.
Castaño passt de bal in één keer door. Castiblanco rent richting de bal. Büchner rent richting de bal. Büchner draait met de bal, schiet en ... Basso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - SuperNova FC 0:2

73e minuut.
Malo met een sublieme pass. Monsalve geeft de bal voor. Büchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - SuperNova FC 0:3

78e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve met een sublieme pass. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco schiet op doel. Basso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - SuperNova FC 0:4

83e minuut.
Puerta onderschept slim de pass. Puerta geeft een hoge lob. Daar is Gamer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Castaño geeft een hoge lob. Büchner heeft problemen om de bal te vangen. Büchner passt de bal zonder na te denken. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 56%, SuperNova FC 44%.
Marmotas - SuperNova FC 0:4