Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona20 Atlético de Biribas
Normal Tactiek 20k
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen formidabel


1e minuut.
Naranjo passt de bal in één keer door. Geber rent richting de bal. Geber probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:1

3e minuut.
Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa geeft een hoge lob. Cordon kopt de bal weg. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:2

7e minuut.
Geber onderschept slim de pass. Geber probeert naar een medespeler te passen. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Cordon is nu in balbezit. Cordon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ottaviano met een sublieme pass. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu passt de bal met de wreef. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bật Hiếu geeft een hoge lob. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon geeft een hoge lob. Naranjo springt en kopt de bal. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cordon kopt de bal weg. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santeliz. Naranjo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bật Hiếu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Sossegado de bal. Geber is nu in balbezit. Geber geeft een lange en hoge pass. Cordon heeft problemen om de bal te vangen. Cordon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:3

20e minuut.
Meule is nu in balbezit. Meule geeft een lange en hoge pass. Naranjo geeft een hoge lob. Cordon krijgt zijn hoofd ertegen. Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melo met een harde bal richting middenveld. Sossegado kan de bal niet met de borst controleren. Sencial verovert de bal door een tackle van achteren. Sencial geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sossegado speelt de bal door. Geber geeft een hoge lob. Cordon probeert naar een medespeler te passen. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Naranjo passt de bal in één keer door. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Geber geeft een hoge lob. Naranjo rent richting de bal. Bật Hiếu is nu in balbezit. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ottaviano onderschept slim de pass. Ottaviano passt de bal in één keer door. Cordon met een sublieme pass. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:4

34e minuut.
Daar is Mercedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brion is nu in balbezit. Bật Hiếu onderschept slim de pass. Naranjo rent richting de bal. Naranjo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:5

35e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Naranjo met een sublieme pass. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:6

38e minuut.
Klungelig pakt Bật Hiếu de bal. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon passt de bal zonder na te denken. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:7

39e minuut.
Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Colina onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:8

42e minuut.
Geber verovert de bal door een tackle van achteren. Geber geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel. Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:9

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geber met een snelle inworp. Daar is Sossegado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Melo trapt de bal weg. Geber rent richting de bal. Geber geeft een hoge lob. Colina heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 85%, Atlético de Biribas 15%.
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:9

46e minuut.
Palle geeft de bal voor. Cordon rent richting de bal. Cordon geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Naranjo is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Naranjo is nu in balbezit. Naranjo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:10

51e minuut.
Sossegado is nu in balbezit. Arango Saenz is nu in balbezit. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sossegado is nu in balbezit. Sossegado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sossegado geeft de bal voor. Naranjo geeft de bal voor. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon verovert de bal door een tackle van achteren. Cordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:11

54e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Palle kopt de bal weg. Daar is Bật Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bật Hiếu geeft een hoge lob. Naranjo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bật Hiếu passt de bal met de wreef. Naranjo rent richting de bal. Naranjo geeft de bal voor. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:12

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geber geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo geeft een hoge lob. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Geber met een sublieme pass. Meule is nu in balbezit. Meule passt de bal in één keer door. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:13

62e minuut.
Geber geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santeliz de bal. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:14

68e minuut.
Arango Saenz probeert de bal met de borst te controleren. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz rent richting de bal. Naranjo onderschept slim de pass. Naranjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:15

69e minuut.
Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. Cordon is nu in balbezit. Cordon speelt de bal door. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber geeft een lange en hoge pass. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Geber geeft een hoge lob. Sandoval kan de bal niet met de borst controleren. Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Naranjo geeft de bal voor. Bật Hiếu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cordon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:16

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geber is nu in balbezit. Geber geeft de bal voor. Bật Hiếu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:17

85e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. Palle onderschept slim de pass. Sossegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sossegado geeft een hoge lob. Naranjo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:18

87e minuut.
Sossegado onderschept slim de pass. Sossegado passt de bal zonder na te denken. Naranjo rent richting de bal. Naranjo schiet op doel. Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:19

89e minuut.
Meule met een sublieme pass. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo passt de bal met de wreef. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 87%, Atlético de Biribas 13%.
FC Barcelona20 - Atlético de Biribas 0:19