Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-29 21:59
  • Competitiewedstrijd: São Marcos-RS
  • Stadion: Cotocão
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Atlético de Biribas FC Barcelona20
20k Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 19.5
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen slecht
uitstekend Verdedigen slecht


1e minuut.
Santeliz kopt de bal weg. Sossegado heeft problemen om de bal te vangen. Arango Saenz is nu in balbezit. Sossegado onderschept slim de pass. Sossegado geeft de bal voor. Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Geber verovert de bal door een tackle van achteren. Geber passt de bal in één keer door. Bật Hiếu rent richting de bal. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Melo niet meer kan verder spelen. Rendón komt het veld opgelopen. Bật Hiếu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rendón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 1:0

9e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Sossegado heeft problemen om de bal te vangen. Sossegado geeft de bal voor. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sossegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sossegado probeert naar een medespeler te passen. Cordon met een sublieme pass. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Geber onderschept slim de pass. Geber passt de bal in één keer door. Cordon met een sublieme pass. Naranjo rent richting de bal. Naranjo schiet op doel. Rendón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Ottaviano rent richting de bal. Ottaviano geeft de bal voor. Naranjo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bật Hiếu de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 2:0

15e minuut.
Milinkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Meule rent richting de bal. Meule probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 3:0

17e minuut.
Geber passt de bal in één keer door. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo met een sublieme pass. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 4:0

19e minuut.
Geber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiquillo. Geber raakt geblesseerd tijdens het duel. Geber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cordon springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Cordon onderschept slim de pass. Cordon probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel. Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 5:0

33e minuut.
Ottaviano is nu in balbezit. Sossegado is nu in balbezit. Sossegado speelt de bal door. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cordon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 6:0

38e minuut.
Sossegado passt de bal zonder na te denken. Cordon rent richting de bal. Cordon passt de bal zonder na te denken. Daar is Bật Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cordon heeft problemen om de bal te vangen. Cordon speelt de bal door. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Rendón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 7:0

42e minuut.
Sossegado is nu in balbezit. Sossegado geeft een hoge lob. Cordon met een sublieme pass. Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Naranjo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 8:0

45e minuut.
Bật Hiếu is nu in balbezit. Cordon rent richting de bal. Cordon passt de bal met de wreef. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 15%, FC Barcelona20 85%.
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 9:0

46e minuut.
Sossegado met een snelle inworp. Geber speelt de bal door. Cordon rent richting de bal. Cordon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Palle rent richting de bal. Palle geeft een lange en hoge pass. Naranjo speelt de bal door. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sossegado onderschept slim de pass. Sossegado geeft de bal voor. Klungelig pakt Colina de bal. Cordon is nu in balbezit. Cordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 10:0

50e minuut.
Cordon passt de bal zonder na te denken. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Colina rent richting de bal. Bật Hiếu onderschept slim de pass. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 11:0

51e minuut.
Bật Hiếu is nu in balbezit. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon passt de bal zonder na te denken. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 12:0

53e minuut.
Palle onderschept slim de pass. Geber is nu in balbezit. Geber met een sublieme pass. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 13:0

58e minuut.
Geber verovert de bal door een tackle van achteren. Geber geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cordon de bal. Cordon geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 14:0

61e minuut.
Daar is Colina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cordon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naranjo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rendón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Geber geeft de bal voor. Santeliz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sossegado de bal. Sossegado geeft de bal voor. Bật Hiếu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 15:0

63e minuut.
Sossegado rent richting de bal. Sossegado geeft een hoge lob. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 16:0

67e minuut.
Arango Saenz rent richting de bal. Sossegado verovert de bal door een tackle van achteren. Sossegado geeft de bal voor. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 17:0

69e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Daar is Cordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 18:0

70e minuut.
Mesa geeft een hoge lob. Cordon kopt de bal weg. Daar is Bật Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Rendón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 19:0

76e minuut.
Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu met een sublieme pass. Cordon heeft problemen om de bal te vangen. Cordon schiet op doel. Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 20:0

78e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu passt de bal zonder na te denken. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Cordon heeft problemen om de bal te vangen. Cordon passt de bal met de wreef. Bật Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 21:0

88e minuut.
Naranjo geeft de bal voor. Cordon kopt de bal weg. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 19%, FC Barcelona20 81%.
Atlético de Biribas - FC Barcelona20 22:0