Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceará United Diabo Azul FC
Mid3522020 Tactiek Remastered 2.0
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.5 gemiddelde waardering 49.6
weak Schieten excellent
adequate Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
King is nu in balbezit. Luria verovert de bal door een tackle van achteren. Luria geeft een hoge lob. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel. Indares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Indares met een sublieme pass. Luria kopt de bal weg. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. Indares bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Tiến Tùng passt de bal met de wreef. Vehanen is nu in balbezit. Vehanen met een sublieme pass. Mandão is nu in balbezit. Mandão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kilim met een snelle inworp. Picard is nu in balbezit. Picard geeft een hoge lob. King maakt een snoekduik en kopt de bal. Jurgielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Angelkov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Diabo Azul FC 1:0

23e minuut.
Tošović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. King rent richting de bal. King passt de bal met de wreef. Picard is nu in balbezit. Picard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vehanen probeert naar een medespeler te passen. Luria is nu in balbezit. Luria passt de bal in één keer door. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng schiet op doel. Indares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mandão is nu in balbezit. Mandão schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Vehanen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mandão de bal. Gazdag rent richting de bal. Mandão is nu in balbezit. Mandão draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceará United - Diabo Azul FC 1:1

39e minuut.
Gazdag verovert de bal door een tackle van achteren. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Vehanen rent richting de bal. Vehanen geeft een lange en hoge pass. Tiến Tùng springt en kopt de bal. Paal!

42e minuut.
King rent richting de bal. Parejro begaat een overtreding. King is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Świerczok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picard is nu in balbezit. Picard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Diabo Azul FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 58%, Diabo Azul FC 42%.
Ceará United - Diabo Azul FC 2:1

49e minuut.
Vehanen is nu in balbezit. Vehanen geeft een lange en hoge pass. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Indares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Luria geeft de bal voor. Vehanen probeert naar een medespeler te passen. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceará United - Diabo Azul FC 2:2

66e minuut.
Mandão kopt de bal weg. Vehanen heeft problemen om de bal te vangen. Vehanen met een sublieme pass. Mandão rent richting de bal. Mandão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Parejro geeft een hoge lob. Tošović is nu in balbezit. Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Parejro geeft een lange en hoge pass. Mandão krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Diabo Azul FC 2:3

76e minuut.
Vehanen probeert naar een medespeler te passen. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag passt de bal met de wreef. Mandão rent richting de bal. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Parejro geeft een hoge lob. Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Indares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Diabo Azul FC 2:4

81e minuut.
Gazdag is nu in balbezit. Gazdag probeert naar een medespeler te passen. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel. Indares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Diabo Azul FC 2:5

87e minuut.
Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehanen met een sublieme pass. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Diabo Azul FC 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 69%, Diabo Azul FC 31%.
Ceará United - Diabo Azul FC 2:6