Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC Ceará United
Remastered 2.0 Tactiek Mid3522020
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 27.2
uitstekend Schieten slecht
solide Passen redelijk
solide Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Vehanen rent richting de bal. Vehanen geeft de bal voor. Daar is Terek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Aldeia Monjardim de bal onder controle te krijgen. Mandão rent richting de bal. Mandão geeft een lange en hoge pass. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng schiet op doel. Indares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Świerczok rent richting de bal. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mandão de bal. Mandão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bíscaro met een sublieme pass. Mandão rent richting de bal. Mandão passt de bal in één keer door. Vehanen rent richting de bal. Vehanen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ağabəyli de bal. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 1:0

28e minuut.
Luria met een sublieme pass. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gazdag rent richting de bal. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Daar is Vehanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehanen geeft een lange en hoge pass. Tiến Tùng maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vehanen geeft een hoge lob. Świerczok kopt de bal weg. Luria met een sublieme pass. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 2:0

40e minuut.
Caramarin is nu in balbezit. Caramarin passt de bal in één keer door. Luria probeert naar een medespeler te passen. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Luria rent richting de bal. Luria geeft een hoge lob. Mandão rent richting de bal. Mandão draait met de bal, schiet en ... Indares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 3:0

42e minuut.
Indares probeert naar een medespeler te passen. Hodge kopt de bal weg. Klungelig pakt Picard de bal. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel. Jurgielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Vehanen rent richting de bal. Vehanen speelt de bal door. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Mandão is nu in balbezit. Mandão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 35%, Ceará United 65%.
Diabo Azul FC - Ceará United 3:0

48e minuut.
Caramarin passt de bal in één keer door. Vehanen is nu in balbezit. Vehanen speelt de bal door. Mandão rent richting de bal. Mandão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Luria verovert de bal door een tackle van achteren. Luria passt de bal in één keer door. Gazdag is nu in balbezit. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Gazdag verovert de bal door een tackle van achteren. Gazdag probeert naar een medespeler te passen. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão schiet op doel. Indares bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 4:0

58e minuut.
Luria met een sublieme pass. Caramarin geeft een lange en hoge pass. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ... Indares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 5:0

59e minuut.
Vehanen rent richting de bal. Vehanen geeft de bal voor. Klungelig pakt Nieto de bal. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 6:0

61e minuut.
Vehanen heeft problemen om de bal te vangen. Vehanen geeft een hoge lob. Terek kopt de bal weg. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Angelkov geeft een hoge lob. Vehanen is nu in balbezit. Vehanen speelt de bal door. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 7:0

64e minuut.
Tiến Tùng rent richting de bal. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag geeft een hoge lob. Mandão is nu in balbezit. Mandão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Luria is nu in balbezit. Luria geeft de bal voor. Vehanen rent richting de bal. Vehanen geeft een hoge lob. Tiến Tùng maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Caramarin probeert de bal met de borst te controleren. Caramarin geeft de bal voor. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap. Indares maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 8:0

73e minuut.
Terek is nu in balbezit. Luria verovert de bal door een tackle van achteren. Luria geeft een lange en hoge pass. Mandão rent richting de bal. Mandão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Cruz Filho heeft problemen om de bal te vangen. Bíscaro is nu in balbezit. Bíscaro geeft een lange en hoge pass. Mandão rent richting de bal. Mandão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 9:0

80e minuut.
Mandão kopt de bal weg. Vehanen rent richting de bal. Vehanen speelt de bal door. Mandão controleert de bal met de borst. Mandão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Caramarin geeft een lange en hoge pass. Mandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandão schiet op doel. Indares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Ceará United 10:0

87e minuut.
Mandão is nu in balbezit. Picard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandão raakt geblesseerd tijdens het duel. Caramarin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Picard is nu in balbezit. Bíscaro verovert de bal door een tackle van achteren. Bíscaro geeft een hoge lob. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Indares trapt de bal weg. Caramarin kopt de bal weg. Tiến Tùng controleert de bal met de borst. Tiến Tùng schiet op doel. Indares probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 28%, Ceará United 72%.
Diabo Azul FC - Ceará United 10:0