Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United - 1878 ПФК LEVSKI
Paris+ Tactiek 5-3-2e
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 6
70.7 gemiddelde waardering 67
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Maznev met een sublieme pass. Dobrý is nu in balbezit. Dobrý geeft de bal voor. Vergara maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobromirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
González Miranda is nu in balbezit. González Miranda passt de bal zonder na te denken. Dobrý is nu in balbezit. Dobrý geeft een lange en hoge pass. Vergara krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kisiov onderschept slim de pass. Vergara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kisiov. Kisiov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Buitenspel voor Apollonio. Goede buitenspelval van de verdediging. Deshkov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Štefančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefančić haalt uit met een fantastische trap. Webster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 0:1

22e minuut.
Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov passt de bal zonder na te denken. Dobrý is nu in balbezit. Dobrý geeft de bal voor. Vergara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Conde Carbo met een snelle inworp. Czarnocki is nu in balbezit. Czarnocki geeft de bal voor. Hajdo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Masov geeft de bal voor. González Miranda kopt de bal weg. Dobrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrý geeft een hoge lob. Apollonio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Czarnocki met een sublieme pass. Daar is Conde Carbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde Carbo passt de bal in één keer door. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Conde Carbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czarnocki geeft een hoge lob. Hajdo krijgt zijn hoofd ertegen. Webster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dobrý geeft een lange en hoge pass. Vergara kopt de bal weg. Terziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonio verovert de bal door een tackle van achteren. Apollonio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 49%, ПФК LEVSKI 51%.
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 0:1

46e minuut.
Maznev rent richting de bal. Maznev geeft een hoge lob. Apollonio rent richting de bal. Apollonio draait met de bal, schiet en ... Dobromirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 1:1

48e minuut.
Sotirov met een sublieme pass. Kostadinov met een sublieme pass. Dobrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrý geeft een hoge lob. Apollonio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Twarogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarogowski speelt de bal door. González Miranda speelt de bal door. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... Dobromirov bokst de bal weg.

61e minuut.
Conde Carbo met een snelle inworp. Czarnocki rent richting de bal. Czarnocki geeft een lange en hoge pass. Štefančić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 1:2

62e minuut.
Twarogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarogowski geeft een lange en hoge pass. Apollonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonio schiet op doel. Dobromirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 2:2

65e minuut.
Slavchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terziev geeft een hoge lob. Hajdo rent richting de bal. Hajdo schiet op doel. Webster probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Miranda met een snelle inworp. Dobrý geeft een lange en hoge pass. Vergara springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Twarogowski rent richting de bal. Twarogowski passt de bal met de wreef. Dobrý rent richting de bal. Dobrý geeft een lange en hoge pass. Vergara krijgt zijn hoofd ertegen. Dobromirov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 39%, ПФК LEVSKI 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Slavchev met de inworp. Dobrý rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conde Carbo. Conde Carbo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 45%, ПФК LEVSKI 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 2:2

106e minuut.
Hajdo speelt de bal door. Klungelig pakt Štefančić de bal. Vergara begaat een overtreding. Vergara krijgt een gele kaart.

113e minuut.
Daar is Conde Carbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twarogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conde Carbo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 39%, ПФК LEVSKI 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Hajdo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vergara neemt zijn aanloop.
---
Štefančić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 2:4
---
Apollonio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dobromirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Czarnocki neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Dobrý zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Terziev neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. González Miranda neemt zijn aanloop. Dobromirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 3:4
---
Kisiov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Webster bokst de bal weg.
---
Twarogowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---