Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dongphuong overcome Quỷ đỏ Manchester ☠♆
5 2 3 Tactiek Alone
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten solide
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft een lange en hoge pass. Quốc Bảo probeert de bal met de borst te controleren. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gamaliy passt de bal in één keer door. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh passt de bal in één keer door. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo draait met de bal, schiet en ... Oupický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dongphuong overcome - Quỷ đỏ Manchester ☠♆ 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Pavičić de bal. Pavičić geeft de bal voor. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Winzenried rent richting de bal. Szkiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Oltibov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dongphuong overcome - Quỷ đỏ Manchester ☠♆ 1:1

22e minuut.
Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh passt de bal in één keer door. Dávila speelt de bal door. Homík bereikt de bal nog maar net als eerste. Homík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Oupický bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Dávila passt de bal in één keer door. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dongphuong overcome 47%, Quỷ đỏ Manchester ☠♆ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dongphuong overcome - Quỷ đỏ Manchester ☠♆ 1:1

47e minuut.
Đình Phong heeft problemen om de bal te vangen. Winzenried geeft de bal voor. Quốc Bảo rent richting de bal. Quốc Bảo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dongphuong overcome - Quỷ đỏ Manchester ☠♆ 2:1

52e minuut.
Tuấn Khanh is nu in balbezit. Wałaszek onderschept slim de pass. Wałaszek speelt de bal door. Gamaliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavičić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bảo passt de bal zonder na te denken. Szkiełko rent richting de bal. Karasavvidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szkiełko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dubourg wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Altman probeert naar een medespeler te passen. Homík rent richting de bal. Homík geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Oupický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dongphuong overcome 45%, Quỷ đỏ Manchester ☠♆ 55%.
dongphuong overcome - Quỷ đỏ Manchester ☠♆ 2:1