Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
federacion deportiva ambo jiro The real slim shady FC
black meteorite Tactiek KJC-21
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
49 gemiddelde waardering 54
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Klungelig pakt Pel de bal. Pel geeft de bal voor. Metelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelka draait met de bal, schiet en ... Pashanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
federacion deportiva ambo jiro - The real slim shady FC 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Särkikoski de bal. Stábile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossoliński onderschept slim de pass. Bliznakov is nu in balbezit. Bliznakov haalt uit met een fantastische trap. Donoso bokst de bal weg.

13e minuut.
Ossoliński geeft de bal voor. Kubot is nu in balbezit. Vápeník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vápeník krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ossoliński probeert naar een medespeler te passen. Bliznakov is nu in balbezit. Stábile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stábile krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Babik kopt de bal weg. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gągoł speelt de bal door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pel speelt de bal door. Gągoł rent richting de bal. Gągoł passt de bal met de wreef. Metelka is nu in balbezit. Metelka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Canto geeft een hoge lob. Inworp. Pel met de inworp. Metelka heeft problemen om de bal te vangen. Metelka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Gągoł probeert naar een medespeler te passen. Pel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez. Álvarez krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki geeft de bal voor. Bliznakov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federacion deportiva ambo jiro 59%, The real slim shady FC 41%.
federacion deportiva ambo jiro - The real slim shady FC 1:0

46e minuut.
Brezzi controleert de bal met de borst. Sayar probeert naar een medespeler te passen. Wiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiele draait met de bal, schiet en ... Pashanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
federacion deportiva ambo jiro - The real slim shady FC 2:0

58e minuut.
Klungelig pakt Babik de bal. Terlecki rent richting de bal. Terlecki met een sublieme pass. Kranjc rent richting de bal. Kranjc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Brezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Brezzi geeft een hoge lob. Canto is nu in balbezit. Metelka onderschept slim de pass. Metelka schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Vápeník kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Särkikoski de bal onder controle te krijgen. Ossoliński geeft een hoge lob. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

66e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Kranjc rent richting de bal. Kranjc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Terlecki de bal. Terlecki geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
federacion deportiva ambo jiro - The real slim shady FC 2:1

69e minuut.
Pel bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez geeft de bal voor. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Donoso bokst de bal weg. Bliznakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
federacion deportiva ambo jiro - The real slim shady FC 2:2

78e minuut.
Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Canto passt de bal in één keer door. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki geeft de bal voor. Bliznakov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
federacion deportiva ambo jiro - The real slim shady FC 2:3

80e minuut.
Kranjc rent richting de bal. Falckenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sayar rent richting de bal. Wiele onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brezzi. Brezzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federacion deportiva ambo jiro 55%, The real slim shady FC 45%.
federacion deportiva ambo jiro - The real slim shady FC 2:3