Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZOMBIE SPORTS [F.C.] UNIVERSITARIOS FC
test 3 Tactiek elegante
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
67.7 gemiddelde waardering 49.6
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen solide


8e minuut.
Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugno probeert naar een medespeler te passen. Huszti rent richting de bal. Huszti haalt uit met een fantastische trap. Floor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOMBIE SPORTS [F.C.] - UNIVERSITARIOS FC 1:0

20e minuut.
Guillén probeert naar een medespeler te passen. Pillet heeft problemen om de bal te vangen. Pillet speelt de bal door. Huszti is nu in balbezit. Huszti draait met de bal, schiet en ... Floor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugno passt de bal in één keer door. Huszti is nu in balbezit. Huszti schiet op doel. Floor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOMBIE SPORTS [F.C.] - UNIVERSITARIOS FC 2:0

25e minuut.
Pillet onderschept slim de pass. Misterny onderschept slim de pass. Misterny speelt de bal door. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti haalt uit met een fantastische trap. Floor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Misterny probeert naar een medespeler te passen. Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugno heeft problemen om de bal te vangen. Bugno geeft een lange en hoge pass. Huszti maakt een snoekduik en kopt de bal. Floor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarafian speelt de bal door. Klungelig pakt Costa de bal. Huszti rent richting de bal. Huszti draait met de bal, schiet en ... Floor bokst de bal weg.

45e minuut.
Misterny is nu in balbezit. Misterny speelt de bal door. Klungelig pakt Bugno de bal. Bugno geeft de bal voor. Huszti springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOMBIE SPORTS [F.C.] 43%, UNIVERSITARIOS FC 57%.
ZOMBIE SPORTS [F.C.] - UNIVERSITARIOS FC 2:0

47e minuut.
Helm met een sublieme pass. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dominikowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciepielewski komt het veld opgelopen. Faragó komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Artashkin geeft de bal voor. Huszti is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oasenegre neemt de hoekschop. Huszti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Misterny passt de bal met de wreef. Oasenegre geeft de bal voor. Huszti is nu in balbezit. Huszti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Oasenegre met een snelle inworp. Artashkin met een sublieme pass. Klungelig pakt Bugno de bal. Bugno geeft de bal voor. Huszti maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOMBIE SPORTS [F.C.] 40%, UNIVERSITARIOS FC 60%.
ZOMBIE SPORTS [F.C.] - UNIVERSITARIOS FC 2:0